У селі Рівне Покровського району на Донеччині з-під завалів рятувальники дістали тіло дитини

У селі Рівне Покровського району на Донеччині з-під завалів рятувальники дістали тіло дитини

Оновлено

З-під завалів зруйнованого будинку у селі Рівне Мирноградської громади Покровського району Донецької області, у який 6 січня влучила ракета армії РФ, дістали тіло дитини.

Станом на 21:45 Рівному шукають п'ятьох людей, з них двоє дітей. Рятувально-пошукова операція триває. Також, вночі роботи не припинятимуть.

Про це Суспільному Донбас повідомили у ДСНС Донеччини.

"Покровськ та Рівне: цифри по загиблих ті самі, у Рівному вилучили тіло дитини. Це хлопчикВвечері 6 січня поліція повідомила уточнені дані, що йдеться про маленьку дівчинку, якій 3 роки. Чекаємо ще кінологічну службу", — розповіла речниця ГУ ДСНС у Донецькій області Вероніка Бахал.

Пошуки загиблих у селі Рівне, де РФ ракетою 6 січня зруйнувала будинок, Донецька область
Руїни будинку у селі Рівне, де шукають загиблих після ракетної атаки 6 січня. Фото: Суспільне Донбас

Вона також зазначила, що пошукові роботи тривають, але їх ускладнює дощ.

У ДСНС також зазначили, рятувальники на 8:00 розібрали 68 тонн зруйнованих будівельних конструкцій. До проведення робіт по двох локаціях залучені 30 людей та п'ять одиниць техніки.

Станом на 16 годину, за даними міністерства внутрішніх справ України, у селі Рівне раніше вилучили тіло дитини 2020 р.н. На місці зруйнованого будинку тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку пʼятьох людей, зокрема двох дітей.

Загалом розібрали понад 102 т зруйнованих елементів. Проводиться ідентифікація знайдених фрагментів тіл.

За повідомленням очільника Донецької обладміністрації Філашкіна, від обстрілів військових РФ Покровського району 6 січня 2024 року загинули 11 людей, серед яких 5 дітей.

Місце ракетного удару у селі Рівне після ракетного удару, 7 січня Донеччина
Руїни будинку у селі Рівне: такий вигляд має місце ракетного удару вранці 7 січня після ракетного удару напередодні. Фото: Суспільне Донбас

Що відомо про обстріл 6 січня

Армія РФ завдала ударів по приватних будинках у Покровському районі. Під ударом були Покровськ та село Рівне Мирноградської громади.

РФ випустила по Покровському району 8 ракет, уточнили у прокуратурі. Атакували близько 15:00. За даними поліції, військові РФ застосували ракети С-300. Зруйнували або пошкодили, за даними ОДА, 75 будинків, фельдшерсько-акушерський пункт та адмінбудівля.

Обстріл, додали у прокуратурі Донеччини, розслідують як порушення законів та звичаїв війни.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок