За внесок у розвиток міста. У Миколаєві студенти отримали премії міського голови

За внесок у розвиток міста. У Миколаєві студенти отримали премії міського голови

За внесок у розвиток міста. У Миколаєві студенти отримали премії міського голови
Церемонія вручення стипендій міського голови, 21 листопада 2023 року. Фото: Єлизавета Кротик/Суспільне Миколаїв

У Миколаєві 21 листопада відбулася церемонія вручення премій міського голови. 100 стипендій студенти отримали за досягнення у волонтерській, науковій, спортивній та творчій діяльності.

Про це повідомляють кореспонденти Суспільного з місця події.

До заходу долучилося приблизно 80 студентів з різних закладів вищої освіти та професійно-технічних закладів. Нагороди вручали за відмінне навчання, активну участь в економічному та культурному розвитку міста, за громадську активність та волонтерську діяльність.

Студенти, 21 листопада 2023 року
Студенти, 21 листопада 2023 року. Фото: Єлизавета Кротик/Суспільне Миколаїв

Студент Чорноморського національного університету імені Петра Могили Артем Кривцов з 2018 року — голова управління громадської організації публічної та наукової діяльності. Розповідає, отримання стипендії для нього одна з найвищих нагород.

"Стипендія міського голови та міської ради є важливою нагородою в нашій територіальній громаді для студентів, які проявили себе у волонтерській, науковій, спортивній, творчій діяльності. Для мене ця нагорода дуже важлива, тому що отримав її саме за наукові й волонтерські досягнення. Дякую конкурсній стипендіальній комісії, яка підтримує студентів, дає їм фінансову допомогу для реалізації своїх проєктів та ініціатив", — говорить Артем Кривцов.

Артем Кривцов під час отримання премії, 21 листопада 2023 року
Артем Кривцов під час отримання премії, 21 листопада 2023 року. Фото: Єлизавета Кротик/Суспільне Миколаїв

Також стипендіатка з Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика Єлизавета Холявко каже, що отримання премії — це можливість продемонструвати свої успіхи у навчанні.

"Це можливість продемонструвати свої успіхи у навчанні, за які порадіють мої батьки, адже похвала батьків – це найвища нагорода, що змушує рухатись ще більше вперед. Тому, я впевнена, що ця стипендія не остання, а ні в мене, а ні в моїх друзів з МКУ ім. Пилипа Орлика, з якими ми з 2022 року стоїмо та продовжуємо стояти на освітянсько-інформаційному фронті, аби пришвидшити нашу перемогу", — розказує Єлизавета Холявко.

Єлизавета Холявко, 21 листопада 2023 року
Єлизавета Холявко, 21 листопада 2023 року. Фото: Назарій Рубаняк/Суспільне Миколаїв

Студентка Чорноморського національного університету імені Петра Могили Марія Дмитрюк розповідає, що отримала стипендію за відмінне навчання протягом чотирьох років.

"Я вважаю, за те, що я активно у житті свою позицію показувала і допомагала людям під час війни. Ця премія мені показує, що я дійсно можу свої зусилля спрямувати у якийсь напрям навчання", — говорить Марія Дмитрюк.

Марія Дмитрюк, 21 листопада 2023 року
Марія Дмитрюк, 21 листопада 2023 року. Фото: Єлизавета Кротик/Суспільне Миколаїв

Слідкуйте за головними новинами Миколаєва та області у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок