У Львові вдванадцяте відбувся мітинг "Спочатку дрони, потім стадіони"

У Львові вдванадцяте відбувся мітинг "Спочатку дрони, потім стадіони"

У Львові вдванадцяте відбувся мітинг "Спочатку дрони, потім стадіони"
Учасники дванадцятого мітингу "Спочатку дрони, потім стадіони". Фото: Суспільне Львів

Сьогодні, 17 листопада, у Львові, біля будівлі обласної військової адміністрації, відбувся дванадцятий мітинг "Спочатку дрони – потім стадіони". До нього, за словами правоохоронців, які були на місці, долучилося близько півсотні людей.

Як це було, дізнавалося Суспільне.

За словами співорганізатора мітингу Святослава Літинського, завдяки цим акціям протесту в області вже скасували тендер на побудову лижеролерної траси в Кам’янка-Бузькій. Також вдалося домогтися низки важливих речей.

"Вдалося збільшити допомогу армії вже на 80 млн грн з Львівської ОВА. Вдалося від Львівської обласної ради отримати рішення, яке дозволить 75% прихідного залишку скерувати на армію. А для того, щоб цей залишок був більший, ухвалено, за що можна розраховуватися і за що не можна розраховуватися. І 50% від приватизації піде на армію", — каже Святослав Літинський.

Святослав Літинський розповідає про результати мітингів
Святослав Літинський розповідає про результати мітингів. Фото: Суспільне Львів

До учасників мітингу вийшов керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень.

"У нас налагоджена дуже близька постійна комунікація з командуванням відповідних частин Львівської області. Звичайно, що саме ініціатива хлопців, які звертаються до своїх командирів, вона буде спонукати те, що вони будуть оперативніше опрацьовувати ті чи інші речі. Ви, як активна громадськість, маєте право вчиняти всі ті речі, які не суперечать вимогам закону, і відстоювати ту позицію. І ми бачимо результат", — заявив Тарас Грень.

До мітингу доєднались близько 50 учасників
До мітингу доєднались близько 50 учасників. Суспільне Львів

Співорганізатор мітингу Святослав Літинський зазначив, що активісти почали співпрацю зі Львівською ОВА, тож нинішній мітинг, ймовірно, був завершальним.

На початок