У Селидовому одну людину вважають зниклою безвісти: що відомо

У Селидовому одну людину вважають зниклою безвісти: що відомо

У Селидовому одну людину вважають зниклою безвісти: що відомо
. Фото: Суспільне Донбас

Після ракетного обстрілу 15 листопада 2023 року у Селидовому Донецької області й досі не можуть знайти одну людину. Поліцію про те, що на момент влучання, у приватному будинку була жінка 1956 року народження, повідомив її син.

У приватному будинку, куди влучила російська ракета, мешкала жінка і, за словами її сина, у той момент вона перебувала вдома, розповів Суспільному Донбас начальник Селидівської міської військової адміністрації Анатолій Немченко.

"У цей будинок було пряме влучання, від нього не залишилось нічого — тільки яма. Але в нас є свідчення сина, що вона була там. Жінка поважного віку, має інвалідність. Те, що вона дійсно була там, дуже велика ймовірність", — зазначив очільник громади.

Він зауважив, що техніка, яка була задіяна у пошуках, працювала добу, але безрезультатно.

"Шукаємо, але підтверджень жодних не знайшли: ані тіла, ані його елементів. На жаль, погода не сприяє пошуковим роботам, ще будуть залучати собак", — додав Немченко.

Як повідомили у поліції Донеччини, відповідну заяву зареєстрували, жінку офіційно оголосили зниклою безвісти.

Що відомо про ракетний обстріл Селидового 15 листопада

Вночі 15 листопада о 00:10 російські окупанти вдарили по Селидовому чотирма ракетами із зенітно-ракетного комплексу "С-300", повідомили в обласній прокуратурі. У місті, за попередніми даними Селидівської МВА, пошкоджені 16 приватних житлових та 6 багатоповерхових будинків, 1 чотириповерховий будинок частково зруйнований, 1 приватне домоволодіння зруйноване повністю. Окрім цього, пошкоджені 3 приватних автомобілі, лінії електромереж та газові комунікації.

Одна з ракет потрапила у багатоповерховий будинок та зруйнувала всі 4 поверхи одного під'їзду. Як повідомили в обласній прокуратурі та поліції, четверо людей загинули — 85-річна жінка та 59-річний чоловік, 43 та 44-річне подружжя переселенців з міста Гірник Донецької області ще троє містян постраждали. Аварійно-рятувальні роботи продовжуються — рятувальники розбирають завали.

Кількох людей ДСНСники врятували з квартир 4-поверхівки. Один з врятованих з будинку — хлопчик 2012 року народження.

Розбір завалів приватного будинку, який також був зруйнований обстрілом, ДСНСники закінчили, людину там не знайшли, повідомляла 15 листопада речниця управління ДСНС Донецькій області Вероніка Бахал.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок