Прийом заяв завершується: на Житомирщині сім родин ветеранів отримають майже 3 мільйони гривень на розвиток бізнесу

Прийом заяв завершується: на Житомирщині сім родин ветеранів отримають майже 3 мільйони гривень на розвиток бізнесу

служба зайнятості бізнес родини
. Фото: Житомирська обласна служба зайнятості

На Житомирщині два учасники бойових дій та п'ять дружин ветеранів отримають майже 3 мільйони гривень на розвиток бізнесу в рамках грантової програми "Власна справа".

Про це повідомляє у Facebook обласна служба зайнятості.

Двоє з переможців проєкту започатковують підприємницьку діяльність, інші витратять кошти на розширення вже існуючого бізнесу.

"Захисники вклали гроші у виробництво деревної паливної пелети і розширення пекарського бізнесу, а дружини воїнів відкрили масажний кабінет, салон краси, планують вирощувати зелень, розширити кафе та мініпекарню", — йдеться у повідомленні.

Зі старту програми жителі Житомирщини подали загалом 23 заяви на отримання "ветеранських" грантів. 19 листопада прийом заяв на участь у проєкті завершується.

Подати заяву можна через портал "Дія".

В рамках урядового проєкту єРобота грантова програма для ветеранів та членів їх сімей "Власна справа" запрацювала з квітня 2023 року. Переможці можуть отримати від 250 тисяч до 1 мільйона гривень на реалізацію свого бізнес-плану.

Раніше Суспільне повідомляло, що родини двох ветеранів Збройних сил України у Житомирі відкрили власний бізнес — мініпекарню, отримавши три гранти від держави — по 250 тисяч гривень кожний.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок