“Я не була впевнена у своїй перемозі, але знала, що гідна її”: уродженка Рівненщини про титул Miss Europe Continental

“Я не була впевнена у своїй перемозі, але знала, що гідна її”: уродженка Рівненщини про титул Miss Europe Continental

Юлія Карпець, Miss Europe Continental 2023
. Фото: Instagram Юлії Карпець

Перемогу у конкурсі краси Miss Europe Continental, який відбувся в італійському Неаполі, здобула уродженка Рівненщини — Юлія Карпець. Він проводиться щороку, участь у ньому беруть дівчата з країн, що територіально знаходяться у Європі, а також Ізраїль, Туреччина та Ліван.

Про свій кар’єрний шлях та життя дівчина розповіла Суспільному.

"Мама перша повірила в мій потенціал"

Юлія Карпець народилась в смт Степань Сарненського району. Свій шлях у сфері моделінгу дівчина розпочала у 14 років. Перші контракти Юлія отримала у Китаї, де працювала моделлю.

"На початок кар’єри у цій сфері мене надихнула мама, яка перша повірила в мій потенціал. Спочатку я проходила навчання в рівненському модельному агентстві, де і відбулись перші зйомки та покази. В 17 років я поїхала на перший модельний контракт в Китай, а вже згодом — у Європу".

Окрім роботи моделі, Юлія також випробувала власні сили у ролі телеведучої.

"У 2020 році я повернулась в Україну і почала пробувати себе на телебаченні. Певний період часу я вела музичний хіт-парад на київському телеканалі. Також я навчаюсь в Київському університеті культури та мистецтв, однак наразі проживаю в Варшаві, тому навчаюсь онлайн", — розповіла дівчина.

Юлія Карпець на конкурсі краси
Фото: Instagram Юлії Карпець

Повномасштабне вторгнення: переїзд у Варшаву

Початок повномасштабної війни застав Юлію в Києві. Вона переїхала до Польщі:

"Моїм рішенням було на четвертий день поїхати до Польщі, де проживали мої друзі.Так сталося, що я залишилась у Варшаві, але моя родина залишилася на Рівненщині. Саме тому я приїжджаю до України дуже часто.

Якщо говорити в цілому, то ці події ніяк не вплинули на мою карʼєру, адже я знаходжуся в Європі, і в мене немає складності в швидких переїздах. Також, за рахунок розвитку українських брендів, я багато співпрацюю з українськими замовниками. Ця сфера як була актуальна, так і залишається. І після війни планую повернутися назад до Києва. Для мене це найкраще місце на землі".

Юлія Карпець на конкурсі Міс Європа Континенталь
Фото: Instagram Юлії Карпець

"Рідні мене переконали": участь у конкурсі

У 2022 дівчині написав кастинг-менеджер конкурсу Miss Europe Continental з пропозицією взяти участь у відборі, попросивши всі параметри та живі відео:

"Я не відразу погодилась, адже мені здавалось, що моя карʼєра в сфері моделінгу була завершеним етапом. Однак, поспілкувавшись зі своїми близькими людьми, мене все ж переконали взяти участь, і я погодилась".

Юлія розповіла, що конкуренція на конкурсі була висока:

"Однією зі складностей, які виникли, була змога проявити себе серед 37-учасниць з різних країн Європи. Кожна з дівчат була красивою і яскравою, тому конкуренція відчувалась. Також важливим моментом було знання англійської мови, адже під час підготовки ми даємо багато інтерв’ю, де треба чітко донести свій характер і чому саме ти маєш перемогти. Я неодноразово згадувала в інтерв’ю про ситуацію в Україні.

Я не була впевнена в своїй перемозі, але чітко знала, що гідна її. Віддавалась конкурсу на всі 100%. До речі, у фіналі моєю конкуренткою була "Міс Польща", яка також дуже підтримувала мене. Для мене моя перемога в конкурсі — це не про те, що я стала найгарнішою, це про те, що я змогла своєю наполегливістю і працею підтвердити собі, що я можу все. Для мене це лише початок, і я хочу використати це у подальшому шляху.

Юлія Карпець, модель з Рівненщини
Фото: Instagram Юлії Карпець

Про хейтерів

Дівчина зізнається, що має ненависників, однак це, каже, ніяк не впливає на неї:

"Хейтерів в мене достатньо, але я не хочу віддавати свою енергію їм і хоч якось реагувати на ці коментарі. Якщо людей переповнює заздрість, то цих людей.. я можу просто їм поспівчувати".

Суспільне Рівне у Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

Авторка: Яна Мельниченко

На початок