Партія “Слуга народу” висунула в мери Тернополя Віктора Гевка

Партія “Слуга народу” висунула в мери Тернополя Віктора Гевка

Партія “Слуга народу” висунула в мери Тернополя Віктора Гевка
. facebook

Політична партія “Слуга народу” висунула Віктора Гевка в кандидати на посаду міського голови Тернополя. Про це повідомила кореспондентка Суспільного Роксолана Бичай, яка присутня на з'їзді партії.

"Ця пропозиція в повітрі літала давно від різних людей. Я сам про це не думав, а люди пропонували і говорили про це. Крапкою стала пропозиція президента. Він мене запросив до себе в Офіс Президента. Після розмови з ним,думаю, що я правильно вчинив", – каже Віктор Гевко.

Директор центру суспільних досліджень "ПОЛІС" Ігор Процик розповів, що Гевко не має серйозного політичного досвіду:

"Єдине з відкритих джерел відомо, що з 2004 по 2008 рік він був керівником молодіжного союзу "Наша Україна"– це, по факту, партійна молодіжна громадська організація, ще партії "Наша Україна", яка була в ті часи пропрезидентською партією. Ми можемо припустити, що його передвиборча кампанія будується на білбордах, чи зовнішній рекламі його брата Володимира Гевка".

Зазначимо, Віктор Гевко – український комічний актор, сценарист, капітан команди КВН "V.I.P", триразовий переможець шоу "Розсміши коміка", автор та актор скетч-шоу "Країна У", учасник проєкту "95 квартал". Йому 35 років, він родом з смт Товсте Заліщицького району Тернопільської області.

Закінчив Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя.

Працював начальником відділу маркетингу ТРЦ "Подоляни". Одружений, має сина.

На президентських виборах у 2019-му був керівником виборчого штабу Володимира Зеленського в Тернопільській області.

Увійшов до ради Тернопільської обласної організації партії "Слуга народу", якою керує його старший брат – нардеп Володимир Гевко.

Що відомо

  • Центральна виборча комісія оголосила з 5 вересня 2020 року початок виборчого процесу місцевих виборів, призначених на 25 жовтня.
  • 15 липня Верховна Рада ухвалила проєкт постанови про призначення на 25 жовтня чергових місцевих виборів.
На початок