Партія "Слуга народу" висунула кандидаткою на посаду Сумського міського голови Тетяну Рябуху

Партія "Слуга народу" висунула кандидаткою на посаду Сумського міського голови Тетяну Рябуху

Партія "Слуга народу" висунула кандидаткою на посаду Сумського міського голови Тетяну Рябуху
. YouTube

Народна депутатка Тетяна Рябуха є кандидаткою на посаду Сумського міського голови на місцевих виборах. Про це повідомили під час з'їзду партії "Слуга народу" 31 серпня.

До обрання народною депутаткою Тетяна Рябуха працювала вчителькою початкових класів Сумської спеціалізованої школи №10, директоркою оздоровчого табору "Зоряний" КП "Шляхрембуд" Сумської міськради. До Верховної Ради вона йшла від партії "Слуга народу".

Депутатці 35 років. Вона має вищу освіту, закінчила Сумський державний педагогічний університет ім.А.С.Макаренка, спеціальність: "Початкове навчання та виховання". З 2018-ого року навчається за спеціальністю "Менеджер з адміністративної діяльності".

Тетяна Рябуха є членкинею фракції "Слуга народу" у Верховній Раді, а також міжфракційних об’єднань: «Рівні можливості», «Парламентська платформа боротьби з туберкульозом», «За рідну Сумщину», комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики, головою підкомітету у справах сім’ї та дітей.

Згідно з декларацією, поданою 29 травня 2020 року, Тетяна Рябуха є співвласницею квартири у Сумах, площею 28, 1 квадратних метра. Орендує квартиру у Києві площею 57, 2 квадратних метра.

Зазначила 7 джерел доходу:

  • КУ ССШ І-ІІІ ступенів № 10 – 52 135 грн;
  • Структурний підрозділ оздоровчий табір "Зоряний" КП "Шляхрембуд" СМР – 42 375 гривень;
  • Управління справами апарату Верховної Ради України – 161 892 гривні;
  • ТОВ "Сумський обласний центр сслужби крові" - компенсація харчування донорам – 1 686 гривень;
  • Сумька міська організація профспілки працівників освіти і науки України - подарунок у негрошовій формі – 100 гривень
  • Політична партія "Слуга народу" - оплата витрат на участь у навчанні – 23 953 гривні
  • Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти - винагорода за участь в ЗНО – 1 100 гривень.

Грошові активи – готівка 160 000 гривень. Фінансові зобов'язання – кредит в КБ «Приватбанк» у розмірі 40 000 гривень. Залишок позики станом на кінець звітного періоду: 10 100 гривень.

Що відомо

  • Раніше сумські осередки "Європейської Солідарності", "За Україну!", "Народного Руху України" та "Демократичної сокири" підписали Меморандум про співпрацю і домовилися про висунення єдиного кандидата від цих поілтичних сил - Вадима Акперова, який нині є головою Сумської районної ради.
  • У Києві активісти пікетували з'їзд партії "Слуга народу".
  • Під час з'їзду партії кандидатами на посади мерів висунули й інших кандидатів.
  • Центральна виборча комісія оголосила з 5 вересня 2020 року початок виборчого процесу місцевих виборів, призначених на 25 жовтня.
На початок