Житель Миколаївщини потрапив до Книги рекордів України за кількістю дипломів

Житель Миколаївщини потрапив до Книги рекордів України за кількістю дипломів

Житель Миколаївщини потрапив до Книги рекордів України за кількістю дипломів
Євгеній Нотевський з відзнакою. Фото: Олексій Єремеєв

Житель Первомайська 24-річний Євгеній Нотевський потрапив до Книги рекордів України у номінації "Наймолодший українець, який отримав найбільшу кількість дипломів про вищу освіту в Україні". Чоловік став дипломованим спеціалістом за п'ятьма напрямками.

Про досягнення у навчанні та відзнаку з рекордсменом поспілкувалися кореспонденти Суспільного.

З 2016 по 2022 рік Євгеній Нотевський здобув освіту за фахом "Економіка", "Право", як магістр менеджменту, магістр держуправління та самоврядування та магістр харчових технологій. За словами рекордсмена, чотири з п'яти дипломів — з відзнакою.

"Підсвідомо на кожному етапі прийняття рішення про здобуття тієї чи іншої освіти я розумів, що у мене є необхідність у тому, що фахове, дипломоване підсилення за обраним напрямом лише зміцнить мої позиції у майбутньому як спеціаліста, свідомого українця, який розбирається в суспільно-політичних процесах, уміє аналізувати та приймати ефективні рішення", — розповів Євгеній Нотевський.

Житель Миколаївщини потрапив до Книги рекордів України за кількістю дипломів
Дипломи Євгенія Нотевського. Фото: Олексій Єремеєв

Загалом на здобуття освіти чоловік витратив шість років і три місяці. Нині є здобувачем третього освітнього рівня за спеціальністю "Менеджмент".

"По-перше, це формування та підсилення мене фахово в обраному для себе напрямі діяльності, розумінні того, як функціонує держава та побудовані суспільно-політичні процеси. По-друге, була та є, і, думаю, буде необхідність мати знання та навички щодо побудови ефективних команд, здійснення управління спільнот", — сказав рекордсмен.

Житель Миколаївщини потрапив до Книги рекордів України за кількістю дипломів
Житель Первомайська Євгеній Нотевський. Фото: Олексій Єремеєв

Серед факторів, які мотивували здобувати освіту, Євгеній Нотевський називає також хобі, які хотів розвивати з професійним підходом.

"Із цим пов’язане завершення мною освітньої програми "Індустрія здорового харчування", адже я із 2020 року активно зайнявся спортом, наразі вже є кандидатом у майстри спорту із станової тяги та підйому штанги на біцепс. А спортивні результати залежать на 80 відсотків від правильного харчування", — розповів чоловік.

Вручення нагороди відбулося 18 вересня у приміщенні Київського національного економічного університету. Євгеній Нотевський став рекордсменом серед чоловіків до 25 років з найбільшою кількістю дипломів про вищу освіту.

"Кількість освіт додає не тільки показник потенціалу студента, а і певне матеріальне значення. Тому з великим задоволенням оголошую сьогоднішнє досягнення і вручаю диплом про це", — сказав експерт Реєстру рекордів України Віталій Зорін.

Житель Миколаївщини потрапив до Книги рекордів України за кількістю дипломів
Зліва направо: експерт Реєстру рекордів Віталій Зорін, рекордсмен Євгеній Нотевський, ректор КНЕУ Дмитро Лук'яненко, керівниця Реєстру рекордів Лана Вєтрова. Фото: Олексій Єремеєв

"Стіни цього університету за весь час свого існування бачили багато. Проте, якщо сьогодні Національний Реєстр Рекордів України повідомив, що реєстрація даного рекорду є унікальною подією для всієї України, то тим паче для КНЕУ — це є дуже непересічно. Рекордів у нас ще не реєстрували за таким напрямом", — розповів ректор КНЕУ імені Вадима Гетьмана Дмитро Лук’яненко.

Що відомо про рекордсмена

Євгеній Нотевський очолює волонтерський штаб на Миколаївщині. Разом з командою 25 серпня на Хрещатику у Києві розгорнули кілометрову маскувальну сітку, яку занесли до Книги рекордів України, як найбільшу сітку для Збройних сил.

Слідкуйте за головними новинами Миколаєва та області у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок