Федів назвала можливих заступників, з якими хотіла би працювати в уряді

Федів назвала можливих заступників, з якими хотіла би працювати в уряді

Ексклюзивно
Федів назвала можливих заступників, з якими хотіла би працювати в уряді
. Фото: Олександр Магула/Суспільне

Юлія Федів назвала імена людей, з якими хотіла би працювати в Міністерстві культури та інформаційної політики, якщо очолить відомство. Серед можливих заступників — Соломія Боршош, Галина Григоренко та Антон Дробович.

Про це вона повідомила в етері на Радіо Культура, в п'ятницю, 15 вересня.

Також у коментарі Суспільне Культура вона назвала ім'я співзасновника Projector Олександра Трегуба. Планується, що він відповідатиме за напрям диджиталізації.

Соломія Боршош — виконавча директорка "Українського інституту", експертка зі стратегічного планування, оцінювання та доброго врядування.

Галина Григоренко — українська державна службовиця та менеджерка у сфері культури, очолювала Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти, була заступницею міністра культури та інформаційної політики України, написала заяву про звільнення з відомства після звільнення Олександра Ткаченка та призначення в. о. міністра культури та інформаційної політики Ростислава Карандєєва.

Антон Дробович — голова Українського інституту національної пам'яті з 2019 року, експерт у сфері комунікацій, освіти та культури.

Олександр Трегуб — український дизайнер, CEO і співзасновник Projector Creative & Tech Online Institute.

Юлія Федів — колишня директорка Українського культурного фонду та нинішня координаторка ЮНЕСКО з питань культури.

Раніше "Конгрес Культури" закликав Кабмін та Верховну Раду підтримати Юлію Федів як міністерку культури. Також у коментарях Суспільне Культура її імʼя звучало з боку представників культурної спільноти як ім'я ефективної культурної менеджерки та людини, що могла б задовольнити інтереси спільноти на цій посаді.

Раніше Суспільне повідомляло, що Федів можуть призначити міністеркою культури та інформаційної політики України.

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок