Армія РФ обстріляла Торське та Закітне, загинули двоє жінок та чоловік, є важко поранені

Армія РФ обстріляла Торське та Закітне, загинули двоє жінок та чоловік, є важко поранені

Армія РФ обстріляла Торське та Закітне, загинули двоє жінок та чоловік, є важко поранені
. Фото: Донецька обласна прокуратура

Російські військові 22 серпня з артилерії обстріляли населені пункти Лиманської громади на Донеччині. У Торському через обстріл загинули троє людей та поранений чоловік, у Закітному важко поранений чоловік, він перебуває у лікарні.

Про це повідомили в Донецькій обласній прокуратурі.

"Надвечір 22 серпня армія РФ обстріляла населені пункти Лиманської територіальної громади. За попередніми даними, окупанти атакували села з артилерії. О 18:50 обстріляли село Торське, де на лавочці біля приватного будинку загинули двоє жінок та чоловік віком від 63 до 88 років, ще один місцевий мешканець зазнав множинних травм грудної клітини, плеча й стегна", — йдеться у повідомленні.

Також, за даними прокуратури, через півгодини російські окупанти обстріляли село Закітне, внаслідок чого 26-річний чоловік отримав перелом черепу і забій головного мозку. Його ушпиталили у тяжкому стані.

Донецька обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Сьогодні вдень російські окупанти також обстрілювали Лиманську громаду. Як повідомляв начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, двоє людей загинули, одну людину поранили.

Також армія РФ атакувала авіабомбами Торецьку громаду та Сіверськ Бахмутського району. В результаті обстрілу у Сіверську поранена жінка, вона в лікарні.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок