В Торському на Донеччині внаслідок обстрілу 5 серпня загинув чоловік

В Торському на Донеччині внаслідок обстрілу 5 серпня загинув чоловік

Торське
. Пошкоджений обстрілами будинок у Торському. Фото: поліція Донеччини/Facebook

5 серпня внаслідок обстрілу Торського на Донеччині загинув чоловік. Про це Суспільному повідомила представниця Донецької обласної прокуратури Олена Руденко.

"Снаряд влучив у приватний житловий будинок, загинув 73-річний чоловік – його тіло під завалами вщент зруйнованої оселі виявили односельці", — уточнила речниця.

Руденко розповіла, дружину загиблого врятувало те, що саме у цей час вона ходила отримувати пенсію та перебувала на безпечній відстані від свого будинку.

Речниця розказала, що російські військові, ймовірно, скинули фугасну авіаційну бомбу на Лиманську територіальну громаду Краматорського району Донеччини.

Руденко зазначила, що за вказаним фактом прокуратура розпочала досудове розслідування за ч. 1 ст. 438 КК України, а саме порушення законів і звичаїв війни.

Що відомо про село Торське у Лиманській громаді на Донеччині

У жовтні 2022 року українські військові звільнили Торське Донецької області від російських окупантів. Населений пункт знаходиться за 10 кілометрів на північний схід від міста Лиман Донецької області та за понад 19 кілометрів захід від Кремінної на Луганщині. У селі до повномасштабного російського вторгнення в Україну проживали 1653 жителі.

В Торському на Донеччині внаслідок обстрілу 5 серпня загинув чоловік
Село Торське на Донеччині. Скрін мапи проєкту DeepState

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок