За мотивами свого радіоблогу Макс Кідрук написав книжку "Теорія неймовірності"

За мотивами свого радіоблогу Макс Кідрук написав книжку "Теорія неймовірності"

За мотивами свого радіоблогу Макс Кідрук написав книжку "Теорія неймовірності"
. Фото: instagram.com/max.kidruk

Письменник Макс Кідрук перетворить історії з радіоблогу "Теорія неймовірності", що виходив на Українському Радіо, на книжку. Про це він розповів у своїх соціальних мережах.

Текст, за словами автора, вийде у його видавництві "Бородатий Тамарин": "Книга міститиме сімдесят історій на найрізноманітніші теми, від бактерій, що зумовили появу складних форм живого, до неможливості вторгнення на Землю іншопланетян".

Книжка побудована на основі сценаріїв радіоблогу, але тексти допрацьовані та дещо змінені, тож навіть для, хто не пропустив жодного випуску "Теорії неймовірності", буде нова інформація.

Макс Кідрук
Макс Кідрук видасть нову книжку. Скриншот зі сторінки в Instagram

Вихід книжки запланований на кінець серпня: "Якщо все гаразд, передзамовлення відкриємо на початку наступного тижня — щойно буде готова обкладинка".

Радіоблог "Теорія неймовірності" виходив на Українському Радіо у другій половині 2021 року. Він розвінчував найпоширеніші наукові міфи та стереотипи, розповідав про науковість чи псевдонауковість звичних тверджень, а ще про справжні, маловідомі та іноді доволі неочікувані наукові факти й прогнози.

Також проєкт вийшов на подкаст-платформах Суспільного Мовлення.

У вересні 2022 року подкаст переміг у категорії "Про науку та технології" премії "Слушно" від сервісу MEGOGO. Також він увійшов до переліку аудіопроєктів, які найбільше слухали на MEGOGO у першому кварталі 2023 року.

Слухати всі серії подкасту "Теорія неймовірності" можна тут.

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок