На Полтавщині попрощалися із захисником України Максимом Бардіним

На Полтавщині попрощалися із захисником України Максимом Бардіним

Боєць Максим Бардін загинув на Донеччині
. Facebook-сторінка О.Тищицького

Максим Бардін захищав державу від російського вторгнення і поліг на полі бою. Про це Суспільному повідомив речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Загиблий воїн Максим Бардін

Максим Бардін проживав у селі Великі Сорочинці. Мав звання солдат. Загинув воїн під час бойового завдання. Це сталося 17 липня на околиці міста Авдіївка на Донеччині. Воїнові було 29 років.

Як повідомив Суспільному голова Великосорочинської громади Олександр Тищицький, прощання з бійцем влаштували 24 липня. Максим Бардін народився у Великих Сорочинцях, навчався у місцевій школі, а згодом у Миргородському художньо-промисловому коледжі, отримав спеціальність художник-керамік. Працював артистом цирку, а з 2019-го до 2021-го був на строковій службі.

Після початку повномасштабної війни чоловік долучився до лав територіальної оборони, а з 25 лютого 2022-го був мобілізований. Служив на посаді стрільця.

"Максим Володимирович був хорошим батьком, уважним сином та братом. Він завжди був сміливим і відважним, ніколи не ховався за чиюсь спину. Це непоправна втрата не лише для нашої громади, а й для всієї України", – розповів голова громади.
Із Максимом Бардіним попрощалися у селі Великі Сорочинці
Прощання з Максимом Бардіним, 24 липня 2023. Facebook-сторінка О.Тищицького

Що відомо про російські обстріли Полтавщини

Обстріли на Полтавщині почалися у перший день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. 24 лютого 2022-го року поцілили по об’єктах у Миргороді.

За кількістю загиблих найбільш масштабний обстріл на Полтавщині стався 27 червня 2022-го року у Кременчуці. Російська ракета влучила у ТЦ "Амстор".

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок