Kalush Orchestra випустив уже другий проєкт для Spotify Singles

Kalush Orchestra випустив уже другий проєкт для Spotify Singles

Kalush Orchestra випустив уже другий проєкт для Spotify Singles
. Фото надане пресслужбою

Український гурт Kalush Orchestra випустив 12 липня два нових треки в межах проєкту Spotify Singles. Треки записували в Spotify Studios у Лос-Анджелесі.

Музиканти презентували пісні Chase та Human. 14 липня білборд зі Spotify Singles також з’явиться на Таймс-сквері в Нью-Йорку.

Лідер Kalush Orchestra Олег Псюк зазначив: "Нам подобається збиратися в студії як гурту, щоб експериментувати та створювати нову музику разом, і нам дуже сподобався наш досвід у Spotify Studios. Презентувавши Human і Chase на концертах по всьому світу, я дуже радий нарешті випустити ці сингли для світової аудиторії".

Kalush Orchestra
Kalush Orchestra випустив дві пісні у межах проєкту від Spotify. Скриншот зі сторінки в Instagram

Chase — це кавер на оригінальну версію від Джорджо Мородера, новий текст якої написали Олег Псюк, Тимофій Музичук, Іван Клименко та Антон Чілібі. Пісня вже не раз звучала на концертах гурту і отримала величезну кількість позитивних відгуків від шанувальників, що спонукало гурт записати та випустити трек на Spotify.

Human є зразком авторської музики від композиторів Джона Селле, Антона Чілібі, Тимофія Музичука та Олександра Слободяника, а сама пісня написана Джоном Селле, Олександром Слободяником та Олегом Псюком.

Антон Чілібі, який продюсував обидві пісні, додав: "Мені дуже сподобалося працювати з хлопцями над написанням пісень. Пісні оживають, коли всі синхронізуються один з одним. Я щасливий, що завдяки проєкту Spotify Singles результати нашої роботи презентовано такій кількості людей".

У коментарі для Суспільне Культура Тимофій Музичук зазначив: "Попрацювати у Spotify Studios було дійсно круто! Там багато різноманітної техніки й цікавих аудиторій для запису й експериментів зі звуком. У нас вже були свої напрацювання, тож за декілька годин ми записали вокальні партії та різні мотиви на сопілках й створили треки".

Kalush Orchestra
Білборд зі Spotify Singles з’явився на Таймс-сквері (Нью-Йорк, США). Фото надане пресслужбою

У релізі також є перший трек Kalush Orchestra для Spotify Singles із кавером на українську новорічну колядку "Щедрівка", яка вийшла у збірці Spotify’s Holidays у грудні 2022 року.

Запущена у 2017 році, програма Spotify Singles зробила понад сім мільярдів трансляцій, щоб дати виконавцям можливість записувати нові версії власних пісень, пісень улюблених виконавців або оригінальну пісню. На сьогодні налічується понад 700 записів від понад 300 виконавців усіх жанрів. Повний список Spotify Singles можна знайти ТУТ.

Хто такі Kalush Orchestra

Kalush Orchestra — український гурт, заснований у 2021 році, виконує музичні композиції, поєднуючи стилі фолк і хіп-хоп, українською мовою. Гурт міксує елементи етнічної музики із сучасним звуковим виробництвом, танцями та україномовним репом.

Музиканти представляли Україну на пісенному конкурсі "Євробачення 2022" і 15 травня 2022 року перемогли з піснею "Стефанія". Вони також випустили трек In The Shadows з фінським гуртом The Rasmus і власну пісню "Щедрий вечір", зйомки кліпу до якої проходили в Америці та за участю Арнольда Шварценеггера.

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок