Війська РФ зранку обстріляли Костянтинівку: поранені жінка та дитина

Війська РФ зранку обстріляли Костянтинівку: поранені жінка та дитина

Доповнено
Війська РФ зранку обстріляли Костянтинівку: поранені жінка та дитина
. Костянтинівка, обстріл 17 червня. Фото: прокуратура Донеччини

Зранку 17 червня, близько 10:20, військові РФ обстріляли місто Костянтинівка Донецької області. Станом на 11:30, відомо про поранення двох жительок, повідомила Суспільному речниця Донецької обласної прокуратури Анастасія Мєдвєдєва.

"Внаслідок влучання снарядів по приватному сектору зазнали поранень 9-річна дівчинка та жінка 57 років. Їх доставлено до лікарень для надання кваліфікованої медичної допомоги. Наразі їх стан оцінюють як стабільний", — зазначила речниця.

За попередніми даними, місто обстріляли артилерією.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за порушення законів та звичаїв війни за частиною 1 статті 438 Кримінального кодексу України.

Як розповів Суспільному начальник МВА Олексій Рослов, російські військові влучили у район Сантуринівка. "Було декілька вибухів. Ще працює поліція та ДСНС на місцях влучання", — уточнив Рослов.

Доповнено о 13:50

У пораненої дівчинки діагностували закриті травми грудної клітини й живота, відкритий перелом плеча, рвані рани ніг і множинні садна. Також до лікарні з осколковим пораненням ноги потрапила жінка 57 років, повідомили у прокуратурі Донецької області.

Через обстріл у місті пошкоджені 11 житлових будинків, гаражне приміщення, автомобіль, газопровід та електромережі.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок