Армія РФ обстріляла Торецьк та Максимільянівку, поранені шестеро людей

Армія РФ обстріляла Торецьк та Максимільянівку, поранені шестеро людей

Доповнено
Армія РФ обстріляла Торецьк та Максимільянівку, поранені шестеро людей
. Наслідки обстрілу Торецька 8 червня. Фото: прокуратура Донеччини

8 червня російська армія обстріляла житлові квартали Торецька та Максимільянівки Покровського району. За попередньою інформацією вони били з артилерії. Шестеро людей отримали поранення.

Про це повідомили у прокуратурі Донеччини.

По Торецьку російські війська вдарили вдень, а по Максимільянівці – близько 19:00.

Як розказала у коментарі Суспільному речниця прокуратури Донеччини Анастасія Мєдвєдєва, У Торецьку поранення отримали двоє людей, а у Максимільянівці – четверо.

"Під шквалом снарядів опинились житлові будинки, у яких на той час перебували люди: шестеро зазнали тяжких мінно-вибухових травм та осколкових поранень голови, кінцівок, грудної клітини. Серед постраждалих – 61-річний чоловік і п’ятеро жінок віком від 52 до 71 року – усі вони наразі перебувають під наглядом лікарів", – повідомили в прокуратурі.

Обстрілами пошкоджені житлові будинки, торговельний заклад, будівлі медичних установ, склади та господарські споруди.

За фактами обстрілів у прокуратурі відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Доповнено: станом на ранок 9 червня кількість жертв у Максимільянівці збільшилась: стало відомо про загиблу людину. Поранень різного ступеню тяжкості зазнали чоловік і три жінки, вони госпіталізовані, повідомили у поліції Донеччини.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок