У Миколаєві обрали запобіжний захід експоліцейському, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої

У Миколаєві обрали запобіжний захід експоліцейському, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої

У Миколаєві обрали запобіжний захід експоліцейському, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої
. Суспільне Миколаїв

У Заводському районному суді Миколаєва експоліцейському з Одеси Михайлу Положенцеву обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіка підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини. Засідання відбувалось у закритому режимі.

Засідання заплановане на 13:30. В коридорі очікує Михайло Положенцев. Про підозру чоловіку повідомили 15 липня, своєї провини він не визнає.

“Я нікого не ґвалтував. Такого не було. Далі будуть слідчі органи розбиратися. На цьому мої коментарі закінчені”, – каже Михайло Положенцев.

У Миколаєві обрали запобіжний захід експоліцейському, якого підорюють у зґвалтуванні неповнолітньої
Суспільне Миколаїв

Прокуратура наполягає на триманні під вартою.

“Прокуратурою одеської області у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3-ю ст. 152 ККУ – зґвалтування неповнолітньої. Він, використовуючи своє службове становище, вчинив зґвалтування неповнолітньої”, – каже прокурорка Одеської місцевої прокуратури №1 Орина Добровольська.

Детальніше про це в репортажі кореспондентів Суспільного

Автор – Олександр Гордієнко, оператор – Юрій Руденко.

На початку засідання, прокурорка подала клопотання про проведення засідання в закритому режимі. Це клопотання підтримали підозрюваний і його захисниця Ольга Балашова. Слухання справи відбуватиметься в закритому режимі.

За результатами засідання, суд відправив під варту Михайла Положенцева строком на 60 діб із правом внесення застави розміром 150 неоподаткованих прожиткових мінімумів.

Нагадаємо, за версією слідства, 11 лютого 20020 року підозрюваний, запросив школярку до себе додому та змусив її вступити з ним в інтимні стосунки. Після цього підозрюваний відвіз дівчину на зупинку громадського транспорту. До поліції із заявою дівчина звернулась сама.

Читайте також

Миколаївський суд обрав запобіжний захід двом поліцейським з Одеси;

У Миколаївському суді розглянули справу одеського правоохоронця;

Миколаївський суд залишив під домашнім арештом підозрюваного в побитті дітей з одеського притулку.

На початок