"Треба все-таки мати якусь честь": Іво Бобул подав у суд на Емму Антонюк

"Треба все-таки мати якусь честь": Іво Бобул подав у суд на Емму Антонюк

"Треба все-таки мати якусь честь": Іво Бобул подав у суд на Емму Антонюк
. Фото: Facebook Oleg Protsenko

Ще у квітні журналістка Емма Антонюк виклала на своєму YouTube-каналі "Це ніхто не буде дивитись" інтервʼю зі співаком Іво Бобулом. Пізніше музикант у програмі "Життя відомих людей" на "1+1" заявив, що судитиметься із журналісткою, бо та опублікувала відео не отримавши на це дозволу.

"Я їй казав: "Не клади це в ефір без мого дозволу". (...) Треба все-таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчи, з людьми — по-людськи. Коли вже я пішов і мені сказали, які вона там питання готувала ще… я все одно б пішов звідти. Вона хотіла хайпанути, бо є на кому. Вона така і є", — сказав Бобул.

У відео Антонюк музикант назвав жінок "розбалуваними" та "меркантильними", а також заявив, що "хороші дівчата сидять удома" і нікуди не ходять. Коли ведуча назвала його слова "сексистськими мареннями", він відреагував агресивно, попросив "не макати його в унітаз" і залишив студію.

Мирно врегулювати скандал із Еммою Антонюк Іво Бобул не хоче, тому переклав роботу на плечі юристів: "Я не хочу, мені це не потрібно. Є люди, які цим займаються, це їхня робота. А моя робота — співати, приносити людям радість, щастя".

Видання "Детектор медіа" раніше говорило з Антонюк, але журналістка зазначила, що Бобул не забороняв публікацію.

"Якби Іво Бобул озвучив мені заборону публікувати це інтерв’ю, я б запам’ятала. І консультувалася б із медіаюристами. Я з впевненістю можу хіба повторити: Іво Бобул у розмові зі мною не сказав ані слова про заборону публікації матеріалу", — заявила вона.

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок