У Слов'янську дістали тіла двох загиблих людей

У Слов'янську дістали тіла двох загиблих людей

У Слов'янську дістали тіла двох загиблих людей
. Слов'янськ, обстріл 14 квітня. Фото: Facebook/ДСНС Донеччини

Рятувальники у Слов'янську дістали з-під завалів зруйнованого будинку тіла загиблих чоловіка та жінки, повідомила Суспільному речниця ДСНС у Донецькій області Вероніка Бахал.

Після обстрілу цього багатоквартирного будинку загинули шестеро людей, уточнила речниця.

Всього у місті загинули 11 жителів, 21 — поранені.

Начальник Слов'янської МВА Вадим Лях в ефірі марафону повідомив, що пораненим була надана медична допомога. "Декілька людей госпіталізували — вони перебувають у лікарнях Слов'янська або Краматорська", — сказав він. За словами Ляха, у травмованих є переломи та струс мозку.

Керівник громади зазначив, що всього постраждали 33 багатоповерхівки, одна зруйнована — там тривають пошукові роботи, а також пошкоджені 33 приватні будівлі, школа та інші адміністративні будівлі.

Що відомо про обстріл Слов'янська

Російські військові 14 квітня близько 16 години обстріляли Слов'янськ на Донеччині. Поцілили у багатоквартирні будинки, пошкодили приватні, понівечили будівлю школи. В одному з п'ятиповерхових будинків через влучання снаряда зруйновані верхні поверхи. Є травмовані та загиблі, серед них — діти. Дворічного хлопчика дістали з-під завалів, але він помер у швидкій. Суспільне зібрало все, що відомо про ракетний удар, який очільник МВА назвав одним з найбільш масованих від початку року.

Станом на 08:25 15 квітня, через атаку на місто 14 квітня загинули всього дев'ятеро людей, 21 мирний житель — поранений. Під завалами будинку залишаються ще п‘ятеро людей. Їхні особи встановлені. Немає відомостей щодо мешканців ще трьох квартир.

Читайте також

Розбір завалів будинку у Слов'янську триває добу. Шукають ще чотирьох людей. Що відомо

"Дім ходуном, полетіло скло". Місцеві розповіли про обстріл Слов'янська

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок