Всі залишилися на своїх місцях. Андрющенко прокоментував відставку "уряду ДНР"

Всі залишилися на своїх місцях. Андрющенко прокоментував відставку "уряду ДНР"

Всі залишилися на своїх місцях. Андрющенко прокоментував відставку "уряду ДНР"
. Донецьк, 22 лютого 2022 року. Фото: Anadolu Agency/Getty Images

Ватажок угрупування "ДНР" Денис Пушилін 30 березня заявив, що "розпустив уряд" через призначення "прем'єр-міністра" Віталія Хоценка т.в.о. губернатора Омської області. Указ про призначення Хоценка 29 березня підписав президент РФ Володимир Путін.

Як повідомив Суспільному радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, такі перестановки мало що означають у політичному сенсі. Одного російського чиновника замінили іншим.

"Вони перепризначили так званий уряд ДНР у повному складі, Віталія Хоценка перевели працювати в Омську область РФ. Солнцев, який був його заступником, стане головою "уряду". Всі залишилися на своїх місцях", – сказав Андрющенко.

30 березня ватажок терористичного угруповання Деніс Пушилін в своєму Telegram-каналі повідомив, что пропонує "народній раді" розглянути на "посаду голови уряду" Євгена Солнцева". Солнцева було призначено заступником "глави уряду ДНР" 8 червня 2022 року, 11 листопада став його першим заступником. До цього Солнцев обіймав посаду помічника міністра будівництва та ЖКГ РФ, а ще раніше очолював дирекцію з комплексної реконструкції залізниць та будівництва об'єктів залізничного транспорту — філію ВАТ "РЖД".

Читайте також

На Донеччині заочно повідомили про підозру росіянину, котрий курує роботу псевдоуряду "ДНР"

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок