Армія РФ завдала сім авіаударів по Авдіївці, також гатила з "Градів" та артилерії

Армія РФ завдала сім авіаударів по Авдіївці, також гатила з "Градів" та артилерії

Армія РФ завдала сім авіаударів по Авдіївці, також гатила з "Градів" та артилерії
. Адміністративна будівля АКХЗ після обстрілу. Авдіївка 25 лютого 2023 року. Фото: Telegram / Павло Кириленко

Протягом 10 березня російська армія завдала сім авіаударів по Авдіївці, також гатила по місту з "Градів" та артилерії. Обстрілами на Донеччині зруйновані та пошкоджені 70 житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Про це повідомила пресслужба поліції Донеччини.

"Сім авіаударів, обстріли з "Градів" та артилерії витримала Авдіївка. Пошкоджено будівлі заводу, інформації щодо жертв не надходило", — повідомили в поліції.

Також російські війська обстріляли Бахмут, Костянтинівку, Часів Яр, Курахове, Слов’янськ, Очеретине та села Богоявленка, Времівка, Карлівка, Ласточкине, Калинівка, Максимільянівка, Красногорівка, Молочарка, Розкішне, Сєверне, Тоненьке, Хромове.

Обстрілами зруйновані та пошкоджені 70 цивільних об'єктів – 43 житлових будинки, приміщення заводу, монумент, газову трубу, лінію електропередач, господарчу споруду, гараж, автомобілі.

Через обстріли загинули люди у Красногорівці, а поранення отримали жителі Максимільянівки, Бахмута та Молочарки.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за всіма фактами обстрілів за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Що відомо про обстріли Донеччини

  • Протягом 10 березня російські окупаційні війська п'ять разів обстріляли Курахове. Вони гатили з артилерії касетними снарядами. У місті пошкоджені 14 багатоповерхівок, приватні будинки, лінії електропередач. Поранених та загиблих серед жителів міста немає.
  • Російські окупаційні війська протягом 10 березня сім разів обстріляли Костянтинівку. Вони били по місту з РСЗВ та ракетами. Через обстріли поранення отримали 11 людей, зруйновані будинки та об'єкти інфраструктури.
  • Протягом 10 березня на Донеччині від обстрілів російської армії загинули двоє людей, ще 14 отримали поранення.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок