Росіяни обстріляли школу в Іванопіллі

Росіяни обстріляли школу в Іванопіллі

Росіяни обстріляли школу в Іванопіллі
. Росіяни обстріляли школу в Іванопіллі 27 лютого, Фото: ДонОВА

У Донецькій області російські окупанти обстріляли школу у Костянтинівській громаді, та навчально виховний комплекс у Бахмуті. Про це повідомляє Донецька обласна військово цивільна адміністрація.

За повідомленням Костянтинівської МВА, школу обстріляли ввечері о 19:00. Це був третій обстріл громади за минулу добу.

"Ввечері росіяни обстріляли Іванопілля Костянтинівської громади — місцева спеціалізована школа зазнала пошкоджень. Також вчора під вогонь потрапив навчально-виховний комплекс у Бахмуті. У цьому місті вся інфраструктура міста фактично зруйнована вщент", — йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що всього в області пошкоджень 720 закладів освіти: 299 дитсадків, 317 шкіл, 43 вуза, 29 професійно-технічних училищ і 32 заклади позашкільної освіти.

Що відомо про обстріли Донеччини

  • Армія РФ вдень 27 лютого з артилерії обстріляла Курахівку на Донеччині. Одна людина загинула, ще одна отримала поранення.
  • Протягом 26 лютого російські окупаційні війська 28 разів обстріляли 15 населених пунктів Донеччини. Дві ракети вони випустили по Мирнограду, по Авдіївці били з авіації, "Градів" та артилерії.
  • Протягом 26 лютого на Донеччині від обстрілів російської армії поранення отримали двоє людей.
  • Ввечері, 26 лютого, близько 17 години, російські військові обстріляли Костянтинівку на Донеччині. Одна людина отримала поранення.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок