Раднику керівника "Дніпро-Кіровоград" оголосили догану за лайку у соцмережах

Раднику керівника "Дніпро-Кіровоград" оголосили догану за лайку у соцмережах

Раднику керівника "Дніпро-Кіровоград" оголосили догану за лайку у соцмережах
Сергій Карелін. Фото з Facebook-сторінки Сергія Кареліна

Раднику керівника комунального підприємства "Дніпро-Кіровоград" Сергію Кареліну оголосили догану за лайку у соцмережах на адресу коментаторів постів підприємства. Про це розповів виконувач обов'язків директора "Дніпро-Кіровоград" Олександр Пісний. Сергій Карелін перепросив, але не перед всіма дописувачами.

Олександр Пісний розповів, факт висловлювання Сергієм Кареліним своєї власної точки зору не від імені підприємства було сприйнято, як відношення підприємства до споживачів, що таким не є. Догану оголосили через суспільний розголос. "Адміністрація підприємства категорично засуджує такі висловлювання. Ми перепрошуємо у споживачів за слова свого радника".

Основною вимогою до операторів Кол-Центру, диспетчерів і працівників підприємства є дотримання норм етичної поведінки й нетерпимість до некоректного ставлення до будь-кого, не лише до споживачів, сказав Пісний.

Керівник підприємства розповів, що заклики до насильства стосовно працівників підприємства в коментарях були.

Раднику керівника кіровоградського водоканалу оголосили догану за лайку у соцмережах
Пост Сергія Кареліна, який став причиною догани. Скрін-шот

Сергій Карелін вважає – суспільний розголос ситуації – замовний. "Моїми постами у Facebook цікавляться лише друзі, і якщо таке масове розповсюдження відбулося, то я впевнений, що це замовлення. Йде цькування водоканалу, когось не влаштовує те, що я роблю, та команда, з якою я працюю".

Радник каже, винесення догани не вплине на його роботу. "Я тимчасова людина на підприємстві, я працюю по Україні, хоч живу у Кропивницькому. По ідеї мені треба не догану, а пам’ятник поставити. Я інженер і мені байдуже на догану. Я технічний консультант, а не з виховання. Звичайний інженер, але приношу мільйони громаді".

Сергій Карелін сказав, що його реакція на коментарі є "реакцією нормальної емоційної людини". Також він розповів, перед ким хоче перепросити: "Я вибачаюсь перед тими людьми, які сприйняли мої слова на свою адресу. Перед тими, хто написав: "У мене немає води", "У мене поганий тиск". Мої слова адресувались тим, хто написав лайку та погрожував".

Раднику керівника кіровоградського водоканалу оголосили догану за лайку у соцмережах
Коментарі, які писали споживачі в Telegram-каналі підприємства після аварії на водоканалі.

Що відомо

Аварія сталась у Світловодську 11 січня. Під час виконання планових ремонтних робіт у машинному залі затопило насоси й шафи керування. 12 січня з 6:00 зупинили всі насосні станції. Водогін запрацював стабільно 14 січня.

Читайте також

  • На насосних станціях Кіровоградщини встановлять 12 генераторів.
  • У Кропивницькому замість дитмайданчика хочуть побудувати гараж для машин рятувальників. Що кажуть мешканці
Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок