На насосних станціях Кіровоградщини встановлять дванадцять генераторів

На насосних станціях Кіровоградщини встановлять дванадцять генераторів

Оновлено
На насосних станціях Кіровоградщини встановлять дванадцять генераторів
. Суспільне Кропивницький

У Кіровоградській області підприємство "Дніпро-Кіровоград" отримало дванадцять генераторів різної потужності. Це допомога від дитячого фонду ООН - UNICEF. Їх розподілять між містами області, розповів Суспільному виконувач обов’язків генерального директора підприємства Олександр Пісний.

Два генератори встановлять на насосних станціях Кропивницького, які щодня знеструмлюють по кілька разів – Полтавська та Васнецова. Також генератори будуть на насосних станціях в мікрорайонах Новомиколаївки, 101, на Попова, Жадова. Решта — в Знам’янці, Смоліному та інших містах області.

"Деякі підвищувальні насосні станції водоканалів постійно знеструмлюють енергетики. Через постійні відключення зношуються насоси й труби зазнають гідроударів. Брак потужностей в енергосистемі великий і уникнути знеструмлення насосних станцій не вдається", — сказав Олександр Пісний.

генератори
Підприємство "Дніпро-Кіровоград" отримали десять генераторів різної потужності. Суспільне Кропивницький

Зі слів керівника підприємства, попередню партію, чотири генератори, від дитячого фонду ООН - UNICEF встановили на альтернативних джерелах водопостачання — місцевих свердловинах, щоб у випадку повного блекауту жителі могли отримати воду не лише з Дніпра.

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб

На початок