Сім ракетних ударів по Краматорську і два по Костянтинівці: армія РФ вночі обстріляла три громади Донеччини

Сім ракетних ударів по Краматорську і два по Костянтинівці: армія РФ вночі обстріляла три громади Донеччини

Сім ракетних ударів по Краматорську і два по Костянтинівці: армія РФ вночі обстріляла три громади Донеччини
. Наслідки обстрілів Донеччини вночі 7 січня. Фото: Telegram / Павло Кириленко

Війська РФ завдали сім ракетних ударів по Краматорську і два по Костянтинівці вночі 7 січня. За попередньою інформацією, загиблих і поранених під час обстрілів немає.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

За його даними, у Краматорську пошкоджені будівлі освітнього закладу і промислового об'єкта, а також гаражний кооператив, а у Костянтинівці російські армійці обстріляли промислову зону.

Кириленко зазначив, що також армія РФ вдарила по Кураховому та Курахівці, де пошкодила приватні будинки та мережі, які забезпечують Курахівську громаду теплом.

Що відомо про обстріли на Донеччині

  • У Бахмуті 6 січня під обстріл російських військ потрапив один з "пунктів незламності". Одна людина загинула, є поранені.
  • Протягом 6 січня російська армія обстріляла десять населених пунктів Донеччини. По Краматорську вони випустили п'ять ракет "С-300". А у Бахмуті загинула волонтерка, поранення отримали двоє поліцейських.
  • Протягом 6 січня на Донеччині від обстрілів російської армії загинули двоє людей, ще семеро жителів області отримали поранення.
  • Протягом 5 січня на Донеччині від обстрілів російської армії загинула одна людина — у Бахмуті, поранення отримали один мирний житель Бахмута та двоє жителів міста Часів Яр.
  • Працівниця Курахівської міської лікарні, що на Донеччині, отримала поранення внаслідок обстрілу медичного закладу. Армія РФ влучила в інфекційне відділення, де перебували понад двадцять пацієнтів, а також працівники лікарні
  • Упродовж 5 січня російська армія обстріляла 11 населених пунктів Донецької області: Авдіївку, Бахмут, Велику Новосілку, Іллінку, Очеретине, Веселе, Кам’янку, Карлівку, Красногорівку, Острівське, Сєверне.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок