У Кривому Розі навчання у закладах позашкільної освіти відновлять в офлайн-режимі

У Кривому Розі навчання у закладах позашкільної освіти відновлять в офлайн-режимі

У Кривому Розі навчання у закладах позашкільної освіти відновлять в офлайн-режимі
. Учні у школі Фото: УНІАН

З 12 січня у Кривому Розі відновлять освітній процес в офлайн-режимі. Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул у своєму Telegram-каналі.

Навчання у очному форматі буде у дитячо-юнацьких спортивних школах, центрах дитячої та юнацької творчості, центрах туризму та краєзнавства, станції юних техніків і натуралістів, клубах юних моряків і авіаторів.

Також в офлайн режимі розпочнуть працювати мистецькі, музичні та художні школи, а також творчі колективи в палацах культури.

"Для безпеки дітей заняття будуть проводитися виключно в приміщеннях закладів, де є укриття. Загальна одночасна кількість у закладі дітей, викладачів, працівників та батьків, які приводять і чекають на дітей, не може перевищувати кількості місць в укритті. Якщо в закладі немає укриття, то офлайн навчання буде організовано на базі інших закладів, де воно є", – написав посадовець.

Офлайн навчатимуться діти, чиї батьки дали згоду. Загалом, з 22 тисяч дітей, які навчаються в 40 закладах позашкільної освіти міста, на офлайн-навчання отримали згоду три тисячі дітей, що складає 14%.

З майже дев'яти тисяч дітей, які відвідують мистецькі, музичні, художні школи та творчі колективи палаців культури, згоду на офлайн-навчання від батьків отримали п'ять тисяч дітей, що складає 56%.

У звичайних школах – гімназіях та ліцеях, навчання поки що буде виключно в онлайн-режимі. Також поки що не будуть працювати дитячі садочки, адже більшість з них не має укриттів.

Читайте також

Ігри, малювання, заняття для розвитку. На Дніпропетровщині облаштували центри психологічної підтримки для дітей

У Дніпрі для дітей-переселенців з Луганщини влаштували свято з подарунками від "таємних сант"

Розваги для дітей та листи на фронт. У школі на Дніпропетровщині влаштували різдвяне свято

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок