Армія РФ завдала ракетного удару по Дружківці, двоє людей поранені

Армія РФ завдала ракетного удару по Дружківці, двоє людей поранені

Оновлено
Армія РФ завдала ракетного удару по Дружківці, двоє людей поранені
. Пожежа на льодовій арені "Альтаїр" після ракетного удару 2 січня, Дружківка. Фото: Telegram-канал "Дружковка"

Ввечері 2 січня російська армія завдала ракетних ударів по Дружківці. Один з ударів був по середмістю, а інший — по селищу Яковлівка. Наразі є інформація про двох поранених. Після обстрілу зайнялась пожежа на льодовій арені "Альтаїр".

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Telegram.

"Одна ракета вдарила в самому місті, відомо про 2 поранених. Іншою ракетою завдано удару по селу Яковлівка", — повідомив він.

У результаті ракетного удару зайнялась пожежа на льодовій арені "Альтаїр". Про це повідомив генеральний директор хокейного клубу "Донбас"Льодова арена у Дружківці вважається домашньою ареною клубу. Федір Іллєнко.

Що відомо про обстріли Донеччини

  • 1 січня російські військові "Градами" та артилерією обстріляли вісім населених пунктів Донеччини: Авдіївку, Бахмут, Торецьк, Часів Яр, Велику Новосілку, Веселе, Красногорівку, Іванопілля
  • Вночі на 1 січня російська армія обстріляла Вугледар, Авдіївку, Курахове, Торецьк та Олексієво-Дружківку. Загиблих та поранених серед мирних жителів немає.
  • Армія РФ 31 грудня ракетами з ЗРК "С-300" обстріляла Миколаївку на Донеччині. Обстрілом зруйновані навчальний заклад та дві багатоповерхівки. Також під обстрілами опинились ще десять населених пунктів області.
  • Російські військові вдень 31 грудня вчергове обстріляли Краматорськ

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок