У Львові затримали лікарку психіатричної лікарні на хабарі від військового

У Львові затримали лікарку психіатричної лікарні на хабарі від військового

У Львові затримали лікарку психіатричної лікарні на хабарі від військового
. Поліція Львівської області

У Львові затримали 48-річну лікарку обласної психіатричної лікарні, яка отримала хабар від військовослужбовця. За 200 доларів жінка мала видати захисникові документи про результати його лікування. Про це повідомили у пресслужбі Львівської прокуратури.

За даними слідства, лікарка психіатричної лікарні вимагала від військовослужбовця Збройних сил України 200 доларів США. Натомість жінка мала видати йому епікриз Епікриз — це судження про стан пацієнта, про діагноз, причини виникнення і розвитку хвороби, про обґрунтування та результати лікування.про результати лікування у закладі. Цю суму захисник передав медпрацівниці.

Жінку затримали відразу після отримання грошей. Під час обшуку в кабінеті психіатрині правоохоронці знайшли документи, гроші та інші речові докази.

Жінка вимагала гроші за видачу результатів лікування
Жінка вимагала гроші за видачу результатів лікування. Суспільне Львів

За цим фактом на медпрацівницю відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ. Максимальне покарання, передбачене статтею — позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт. Досудове розслідування триває.

Читайте також

На львівській митниці викрили схему незаконного розмитнення автомобілів

У пункті пропуску "Шегині" чоловік намагався дати хабар прикордонникам

На початок