"Мої знання більше потрібні Міноборони". Поновлений на посаді чиновник міськради Чернівців звільнився

"Мої знання більше потрібні Міноборони". Поновлений на посаді чиновник міськради Чернівців звільнився

"Мої знання більше потрібні Міноборони". Поновлений на посаді чиновник міськради Чернівців звільнився
. На фото — Володимир Бешлей. Джерело: Суспільне Буковина

Володимир Бешлей, якого Верховний суд поновив на посаді директора департаменту ЖКГ в Чернівцях, написав заяву на звільнення.

Про це Суспільному повідомили у пресслужбі міськради.

У коментарі Суспільному Бешлей сказав, що вирішив при теперішній ситуації в країні залишитись на посаді в Міністерстві оборони, бо там більше потрібні його знання і досвід. У міністерстві Бешлей працює з лютого 2022 року.

Бешлея звільнили з посади керівника департаменту в Чернівцях за розпорядженням міського голови Клічука у лютому 2021 року. Згідно з рішенням суду, розпорядження міського голови скасовується. Постанова Верховного суду оскарженню не підлягає.

Що відомо

  • Володимир Бешлей очолював департамент житлово-комунального господарства з 2018 року. Його, з кадрового резерву, призначив в.о. міського голови Василь Продан. У квітні 2020 року поновлений міський голова Олексій Каспрук оголосив Бешлею три догани та звільнив з посади. Тоді він поновився через суд.
  • У лютому 2021 року звільнили директора департаменту житлово-комунального господарства Володимира Бешлея. Він подав до суду у березні минулого року. Просив суд скасувати розпорядження міського голови про його звільнення та припинення повноважень. Компенсацію Бешлей просив у розмірі 1723 гривень за один день пропуску роботи. Справу зі стягнення компенсації направили на новий розгляд до Чернівецького окружного адміністративного суду.
  • Департамент ЖКГ у міській раді розформували у червні 2021 року — замість нього створили департамент інфраструктури та благоустрою. Наразі Бешлей працює в Міністерстві оборони з лютого 2022 року.
  • Новим керівником департаменту житлово-комунального господарства Чернівців став директор інтернет-провайдера "Langate" Григорій Прохоренко. Він був радником міського голови Романа Клічука з питань ЖКГ та балотувався в депутати від партії "Єдина Альтернатива". Він же очолює реформований департамент інфраструктури та благоустрою.

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок