Ексдиректор департаменту ЖКГ у Чернівцях оскаржує звільнення в суді

Ексдиректор департаменту ЖКГ у Чернівцях оскаржує звільнення в суді

Ексдиректор департаменту ЖКГ у Чернівцях оскаржує звільнення в суді
. Володимир Бешлей. Джерело: shpalta.media

Колишній директор департаменту житлово-комунального господарства Чернівців Володимир Бешлей подав до суду через звільнення. Просить визнати його незаконним та виплатити компенсацію за вимушені прогули.

Про це йдеться у судових матеріалах, опублікованих у єдиному реєстрі судових рішень.

Бешлей просить суд скасувати розпорядження міського голови про його звільнення та припинення повноважень. Компенсацію Бешлей просить у розмірі 1723 гривень за один день пропуску роботи.

Справу у суді розглядатимуть без заслуховування сторін.

Нагадаємо, у січні 2021 року звільнили директора департаменту житлово-комунального господарства Володимира Бешлея. Зробили це через "припинення повноважень", тому після звільнення йому мали виплатити допомогу в сумі шестимісячної зарплати.

Раніше в інтерв'ю Суспільному міський голова Роман Клічук сказав, що "просто так нікого не звільнятимуть", спочатку проведуть аудит. Наразі аудит в департаменті ЖКГ триває.

Що відомо

  • Володимир Бешлей очолював департамент житлово-комунального господарства з 2018 року. Його, з кадрового резерву, призначив в.о. міського голови Василь Продан. У квітні 2020 року поновлений міський голова Олексій Каспрук оголосив Бешлею три догани та звільнив з посади. Тоді він поновився через суд.
  • Новим керівником департаменту житлово-комунального господарства Чернівців став директор інтернет-провайдера "Langate" Григорій Прохоренко. Він був радником міського голови Романа Клічука з питань ЖКГ та балотувався в депутати від партії "Єдина Альтернатива".
На початок