У Добропіллі почали запускати роботу котелень, водопостачання поки немає

У Добропіллі почали запускати роботу котелень, водопостачання поки немає

У Добропіллі почали запускати роботу котелень, водопостачання поки немає
. Будівля Добропільської міської ради. Фото: Facebook/Добропільска міська рада

Станом на 10:00 24 листопада у Добропіллі почали запускати котельні, у місті відсутнє централізоване водопостачання та у деяких районах немає електрики. Це наслідки ракетної атаки РФ по Україні 23 листопада, внаслідок якої частина українців залишилася без світла та води. На Донеччині було повне знеструмлення.

Про це Суспільному розказав заступник міського голови Добропілля Дмитро Баранець.

"Зранку запускаємо котельні, бо світла не було. Води поки що немає, бо вчора була знеструмлена наша свердловина Золотоколодязянська, з якої ми отримуємо воду. Частково у місті є світло", — розказав він.

У місті організували роботу десяти "пунктів незламності".

"Людей оповіщаємо, але була нарада, на якій було озвучено, щоб ми не публікували адреси. Зараз ми працюємо над тим, як правильно проінформувати жителів міста", — додав Баранець.

Що відомо

  • На Донеччині 24 листопада запровадили екстрені відключення електроенергії. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють
  • 23 листопада Росія знову здійснили масований ракетний удар по території України. У Києві та області внаслідок обстрілів є загиблі та поранені. По всій Україні запроваджують аварійні відключення світла.

Читайте також

Чому на Донечині не публікують список Пунктів незламності

На початок