Армія РФ обстріляла Краматорськ, Лиман та інші населені пункти Донеччини

Армія РФ обстріляла Краматорськ, Лиман та інші населені пункти Донеччини

Доповнено
Армія РФ обстріляла Краматорськ, Лиман та інші населені пункти Донеччини
. Наслідки обстрілів з боку армії РФ на Донеччині 7 листопада. Фото: Павло Кириленко

На світанку 7 листопада армія РФ випустила чотири ракети по Краматорську. Також під обстрілами опинились Лиман, Авдіївка, Красногорівка, Вугледар, Бахмут, Світлодарська та Торецька громади. Серед мирних жителів є поранені та загиблі.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

У Краматорську, за попередньою інформацією, загиблих та поранених у результаті ракетного удару немає. Обсяги руйнувань встановлюють.

У Лимані у результаті обстрілу поранення отримала одна людина, у Красногорівці – двоє.

Зруйнований будинок у Лимані ракетним ударом з боку армії РФ 7 листопада
Зруйнований будинок у Лимані ракетним ударом з боку армії РФ 7 листопада. Фото: поліція Донеччини

"На Горлівському напрямку найбільше шкоди росіяни завдали Бахмуту – вбили одну людину, поранили ще двох", — повідомив Кириленко.

Як повідомив Суспільному заступник міського голови Бахмута Олександр Марченко, обстрілом пошкоджена багатоповерхівка, адміністративна будівля та п'ять привітних будинків. "Ситуація дуже напружена. Обстріли і вдень, і вночі. Ремонтні роботи провести неможливо через постійні обстріли", — зазначив Марченко.

За інформацією пресслужби поліції Донеччини, по житлових будинках у Лимані російські війська завдали два ракетних удари. Серед мирних жителів є поранені.

Що відомо

  • Протягом 6 листопада у Бахмуті від обстрілів з боку армії РФ загинула одна людина, ще п'ятеро жителів Донеччини отримали поранення.
  • Середмістя Донецька вночі 7 листопада потрапило під обстріл, у результаті якого сталась пожежа у будівлі управління залізниці
  • 5 листопада від обстрілів російської армії у Донецькій області загинув мирний житель у Торецьку, ще троє людей отримали поранення
  • Упродовж 5 листопада війська РФ обстріляли сім населених пунктів Донеччини: Авдіївку, Торецьк, Велику Новосілку, Північне, Карлівку, Нетайлове, Уманське
  • Російська армія обстріляла міста й села Донеччини та Луганщини із танків, мінометів та артилерії різних типів.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок