У Кривому Розі готуються розпочати опалювальний сезон: першими тепло приймуть медичні заклади

У Кривому Розі готуються розпочати опалювальний сезон: першими тепло приймуть медичні заклади

У Кривому Розі готуються розпочати опалювальний сезон: першими тепло приймуть медичні заклади
. Криворізька міськрада

Цього тижня у Кривому Розі готуються розпочати опалювальний сезон: першими тепло приймуть дитячі лікарні, пологові будинки, перинатальний центр, стаціонарні відділення лікарень. Про це йдеться на сайті Криворізької міської ради.

За словами начальника військової адміністрації міста Олександра Вілкула, усі 11 окремих  котелень, на які підключені заклади медицини, 19 жовтня будуть з теплом.

В першу чергу підключать четверту та восьму дитячі лікарні, онкоцентр, тубдиспансер, лікарні № 2, 3, 6, 8, пологові будинки.

"Криворізький перинатальний центр повністю готовий до прийому теплоносія. Всі  підготовчі роботи для цього виконані, заявка вже подана", — розповіла виконуюча обов`язки головного лікаря центру Ніна Бобровник.

Щодо підключення до тепла житлового сектору, то, як зазначив Олександр Вілкул, згідно з законом середньодобова температура протягом трьох діб має бути менше восьми градусів тепла. Окрім того, отримання газу узгоджуватимуть з Дніпром і Києвом.

Посадовець також повідомив, що відпрацьовані схеми виконання робіт з ліквідації можливих локальних надзвичайних подій, викликаних збройною агресією Росії та ударами по об'єктах енергетичної інфраструктури. Додатково закуплено 37 генераторів та 100 теплових пушок різної потужності. Здійснено ревізію та підготовку для об'єктів інфраструктури резервних джерел живлення.

Читайте також

Понад 80% українців додатково готуються або планують готуватися до зими — опитування Суспільного

"Зимою мерзнути будемо". Жителі Нікополя на Дніпропетровщині готуються до зими під обстрілами

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок