У Маріуполі люди вимушені жити у підвалах зруйнованих будинків

У Маріуполі люди вимушені жити у підвалах зруйнованих будинків

У Маріуполі люди вимушені жити у підвалах зруйнованих будинків
. У Маріуполі люди вимушені жити у підвалах зруйнованих будинків. Фото: Telegram-канал Петра Андрющенка

У Маріуполі люди вимушені й досі жити у підвалах зруйнованих будинків, а окупаційна влада міста їх просто не помічає. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його інформацією, у Приморському районі міста у підвалі зруйнованої залізничної лікарні з березня живуть 12 людей. Крім сусідів їм ніхто не допомагає. Також мешканці цілого під'їзду зруйнованого будинку живуть у підвалі по вулиці Кронштадтській.

"Окупаційна влада просто не помічає подібних проблем, тому що в телевізор їх красиво не упакуєш. У той самий час, в новий показовий квартал розселяють наближених до окупаційної влади людей", — повідомив Андрющенко.

Андрющенко повідомив, що лише зараз окупаційна влада Донеччини почала говорити про "проблеми з опаленням" у Маріуполі та неможливість відновлення водопостачання на окупованих територіях до завершення бойових дій.

Що відомо

  • В окупованому Росією Маріуполі "адміністрація" оприлюднила перелік квартир маріупольців, які окупаційна влада збирається визнати своєю власністю
  • На початку червня у Маріуполі окупанти почали зносити будинки, що були зруйновані під час обстрілів Маріуполя, а людей із вцілілих квартир переселяти

Читайте також

Маріупольці годують пенсіонерів, які не отримують гуманітарну допомогу

Зима близько: у Маріуполі окупанти пропонують замість опалення евакуацію

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок