На Львівщині у ДТП травмувалися п'ятеро людей, серед них неповнолітня

На Львівщині у ДТП травмувалися п'ятеро людей, серед них неповнолітня

Уточнено
На Львівщині у ДТП травмувалися п'ятеро людей, серед них неповнолітня
. Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Уночі, 30 вересня, між селами Хлопчиці та Луки, що на Самбірщині, авто з'їхало у кювет та перекинулося. Через це травмовані травмовані п'ятеро людей, серед них неповнолітня. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

Аварія трапилася 30 вересня близько 01:30.

Як встановили правоохоронці, 22-річний водій автомобіля "KIA Sorento" не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Також правоохоронці встановили, що водій був нетверезим.

У ДТП травмувалися 17-річна дівчина і 45-річний чоловік із Дрогобицького району та двоє чоловіків віком 22 і 28 років із Самбірського району. Їх доправили до медичних закладів.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років. Триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Раніше у пресслужбі надзвичайників Львівщини повідомляли, що у цій аварії травмувалися четверо людей, а за кермом була 18-річна жінка. Також повідомляли, що водійка авто "KIA Sorento" не впоралась з керуванням, в'їхала у відбійник, а автомобіль перекинувся.

Одного пасажира деблокували за допомогою гідравлічних ножиць. Також відключали акумуляторну батарею.

Читайте також: На Львівщині внаслідок зіткнення із вантажівкою загинув водій легкового авто
На початок