"Динамо" в надрезультативному матчі зазнало другої поразки поспіль в УПЛ: результат

"Динамо" в надрезультативному матчі зазнало другої поразки поспіль в УПЛ: результат

"Динамо" в надрезультативному матчі зазнало другої поразки поспіль в УПЛ: результат
. УПЛ

У першому матчі після повернення киян до столиці їх обіграла "Зоря".

"Динамо" зазнало другої поспіль поразки у двох матчах нового розіграшу української Прем'єр-ліги. У матчі другого туру команда Мірчі Луческу в Києві поступилася луганській "Зорі".

Після вильоту з кваліфікації Ліги чемпіонів (у плей-оф від "Бенфіки" - 0:5 за сумою двох матчів) "динамівці" повернулися до України. Та розпочали виступи на внутрішній арені з розгрому від "Дніпра-1", зазнавши однієї зі своїх найбільших поразок у чемпіонаті України.

Читайте також: "Дніпро-1" розгромив "Динамо" в матчі УПЛ та завдав киянам найбільшої поразки в історії чемпіонатів України

У другому турі на киян очікувала зустріч із "Зорею". Для команди Луческу цей матч мав стати першим від початку повномасштабного російського вторгнення, що проводився в Києві. При цьому "Динамо" підходило до поєдинку в статусі номінальних гостей.

"Зоря" ж розпочала сезон у чемпіонаті з двох поспіль перемог - над "Ворсклою" (3:1) та "Львовом" (3:2). До матчу проти "Динамо" команда Патріка фон Лейвена підходила на другій сходинці в УПЛ, поступаючись одним очком "Шахтарю" та провівши на одну гру менше.

Як пройшов матч

Вже на сьомій хвилині рахунок відкрили номінальні господарі. Відзначився колишній форвард "Динамо" Назарій Русин, що лише минулого літа покинув столичний клуб на повноцінній основі.

На перерву команди йшли за переваги "Зорі" у два голи. З результативної передачі Вячеслава Чурка свій другий гол у новій кампанії забив Дмитро Мішньов.

Ще три голи у поєдинку випали на другу 45-хвилинку. Владислав Ванат скоротив відставання незадовго після перерви, проте Володимир Бражко відновив різницю у два м'ячі.

На 83-й хвилині "Динамо" завдяки голу Віталія Буяльського наблизилося до рятівної нічиєї, але не зуміло відновити паритет. У підсумку - перемога номінальних господарів з рахунком 3:2.

УПЛ. 2-й тур

"Зоря" - "Динамо" 3:2

Голи: Русин, 7, Мішньов, 35, Бражко, 70 - Ванат, 49, Буяльський, 83

Що значає цей результат

  • "Динамо" вперше з літа 2020 року зазнали двох поспіль поразок у чемпіонаті УПЛ. У червні-липні того року вони поступилися "Шахтарю" та "Десні" з однаковим рахунком 2:3.
  • Кияни зазнали четвертої поразки поспіль у всіх турнірах. Серія поразок команди тягнеться від 17 серпня, коли "Динамо" програло перший матч відбору Ліги чемпіонів "Бенфіці".
  • "Динамо" посідає передостаннє, 15-те місце в турнірній таблиці УПЛ. Підопічні Луческу - одна з шести команд Прем'єр-ліги, що досі не набирала очок у новому розіграші чемпіонату.

Положення команд у турнірній таблиці

  1. "Зоря" - 3 перемоги + 0 нічиїх + 0 поразок = 9 очок
  2. "Шахтар"- 2+1+0=7
  3. "Дніпро-1" - 2+0+0=6
  4. "Колос" - 2+0+0=6
  5. "Олександрія" - 2+0+0=6

...

  • 14. "Ворскла" - 0+0+2=0
  • 15. "Динамо" - 0+0+2=0
  • 16. "Рух" - 0+0+3=0

Що далі

  • Четвер, 8 вересня. 19:45. "Фенербахче" - "Динамо" (1-й тур Ліги Європи)
  • П'ятниця, 9 вересня. 17:00. "Рух" - "Зоря" (4-й тур УПЛ)
На початок