В Ужгороді з’явиться новий автобусний маршрут

В Ужгороді з’явиться новий автобусний маршрут

В Ужгороді з’явиться новий автобусний маршрут
. Суспільне Ужгород

Зміни до маршрутної мережі автобусних маршрутів внесли 31 серпня на засіданні виконкому Ужгородської міської ради. Про це повідомляють на сторінці ради у Facebook.

До маршрутної мережі включили міський автобусний маршрут загального користування № 11 Б "вул. Володимирська — пл. Корятовича" (через Боздоський парк) зі шляхом проходження:

  • у прямому напрямку: вул. Володимирська, вул. Миколи Бобяка, вул. Загорська, пл. Віталія Постолакі, вул. Собранецька, вул. Підгірна, пл. Корятовича;
  • у зворотному напрямку: пл. Корятовича, вул. Дмитра Вакарова, вул. Підгірна, вул. Собранецька, пл. Віталія Постолакі, вул. Загорська, вул. Миколи Бобяка, вул. Возз’єднання (Боздоський парк), Слов’янська наб., вул. Олександра Радищева, вул. Володимирська.

"Департамент міської інфраструктури має облаштувати автомобільну дорогу відповідно до державних норм і стандартів на відрізку вулиці Володимирської — від перехрестя з вулицею Олександра Радищева до перехрестя з вулицею Михайла Драгоманова та автобусні зупинки біля центрального входу у Боздоський парк, біля скверу Євгена Томенчука", — йдеться у повідомленні.

Ще одним рішенням на виконкомі внесли зміни до автобусного маршруту загального користування № 18 "Епіцентр» — УжНУ" (через пл. Шандора Петефі, пл. Корятовича), продовжили шлях проходження маршруту від зупинки "Епіцентр 1" до скверу Євгена Томенчука — Слов’янської набережної.

Читайте також:

  • Вторгнення Росії в Україну, день 189. Текстовий онлайн;
  • За добу Росія втратила у війні з Україною близько 350 військових і 20 танків — Генштаб;
  • На півдні ЗСУ подекуди відсунули лінію фронту — британська розвідка;
  • Український контрнаступ спонукає РФ до передислокації та зміни пріоритетів — ISW.

Читайте нас у Telegram, Viber та Instagram

На початок