Etnodim та Сергій Жадан збирають кошти на 100 авто для ЗСУ

Etnodim та Сергій Жадан збирають кошти на 100 авто для ЗСУ

Etnodim та Сергій Жадан збирають кошти на 100 авто для ЗСУ
. Фото: Сергій Жадан [офіційна сторінка]/Facebook

24 серпня бренд українських вишиванок Etnodim на своїй сторінці в Instagram оголосив, що долучиться до ініціативи українського письменника Сергія Жадана, у межах якої збирають кошти на автівки для ЗСУ.

"31-а річниця Незалежності України відбувається в боротьбі, зі стиснутими кулаками та піднятими головами. Ми горнемося до історії наших дідів, й разом з тим зрощуємо історію держави в собі. Ми живемо її біль та її шлях до перемоги. Ми стаємо тонкими, як поетичне відчуття, й міцними, як поетичне слово", —  зазначили на сторінці Etnodim.

До допису додали відео з Жаданом, який читає вірш "Чекають вечора люди, схожі на равликів", написаним напередодні Дня Незалежності

Спершу благодійний збір запустив Сергій Жадан. Його мета — зібрати кошти на 100 автівок для українських військових. "Друзі, всім привіт. Серпень починається якось зовсім нелегко. Але нашу роботу за нас ніхто не зробить. Ми тут із Олегом подумали-подумали, поспілкувалися з хлопцями та дівчатами з підрозділів, і вирішили пригнати до Харкова 100 автівок для ЗСУ", — звернувся Жадан на своїй сторінці у Facebook.

Як підтримують Україну у світі під час війни

Читайте нас у Facebook або Telegram

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок