Запорізький паверліфтер встановив рекорд у ветеранських змаганнях “Ігри воїнів"

Запорізький паверліфтер встановив рекорд у ветеранських змаганнях “Ігри воїнів"

Запорізький паверліфтер встановив рекорд у ветеранських змаганнях “Ігри воїнів"
.

Запорізький паверліфтер Євген Олексенко здобув перемогу та встановив новий рекорд у ветеранських змаганнях “Ігри воїнів”-2022, що відбуваються в США.

Спортсмен у ваговій категорії понад 107 кілограмів відтиснув 210 кг.

Чоловік ділиться, через повномасштабне вторгнення Росії в Україну не було часу достатньо тренуватися:

"Тренувався всього місяць, який ми провели на зборах в Англії, тому я вважаю, що результат за такий проміжок часу нормальний. Хотілося б краще, але як воно є – я задоволений в принципі. Ми багато медалей взяли. Я вважаю, успішно представили Збройні сили України".

Запорізький паверліфтер переміг у ветеранських змаганнях “Ігри воїнів"
Фото: сторінка у Facebook Євгена Олексенка

У ветеранських змаганнях “Ігри воїнів” Україна бере участь вперше. Українська команда готувалася у Великобританії. Там зі спортсменами-військовими зустрівся прем'єр-міністр Борис Джонсон, який незабаром залишить цей пост.

Лейтенант тероборони Євген Олексенко з позивним "Тур" особисто потиснув руку Борису Джонсону та подякував за підтримку. Загалом змагання Warrior's Game's триватимуть до 29 серпня. У вересні українська команда спортсменів повернеться до дому. Євген Олексенко зазначив, що планує відразу повернутися на фронт.

Що відомо

  • У грудні 202 року запорізький паверліфтер Євген Олексенко переміг в онлайн змагання Invictus Games (Іграх Нескорених)-2020. Ветеран АТО зміг відтиснути від грудей 200 кілограмів.
  • На національного етапі міжнародних змагань «Ігри нескорених» у 2021 році Євген Олексенко посів перше місце та встановив новий рекорд з паверліфтингу у важкій вазі – жим лежачи 200 кілограмів.

Читайте також: "Запросив його до Запоріжжя". Паверліфтер Євген Олексенко розповів про зустріч з прем’єр-міністром Борисом Джонсоном

Підписуйтеся на Суспільне Запоріжжя у Viber або в Telegram

На початок