Українські музиканти створили мультсеріал про 
київську "Літаючу тарілку"

Українські музиканти створили мультсеріал про київську "Літаючу тарілку"

Українські музиканти створили мультсеріал про 
київську "Літаючу тарілку"
. Фото: пресслужба

Український музичний проєкт We Don’t Eat Humans створив анімаційний мінісеріал до треків із дебютного EP "We Don’t Eat Humans".

За сюжетом, Прибулець, який зображений на обкладинці першого альбому, блукає галактичними просторами в пошуках нової домівки. А коли знаходить Землю, паркує свою літаючу тарілку на одній із найвідоміших будівель у Києві.

"Думаю, прибульці, які спілкуються мовою музики, обрали б у Києві місце з музичною та космічною історією. Саме тому наш Прибулець зупиняється у будівлі, яку спроєктував відомий архітектор та художник Флоріан Юр’єв", — розповів музикант і засновник We Don’t Eat Humans і автор ідеї серіалу Євген Павлюковський.

Намалював серіал художник-аніматор Денис Сполітак. Мінісеріал складається з трьох епізодів: "The Moment of Melancholy", "The Moment of Uncertainty" та "The Moment of A Game". Усі епізоди можна подивитися на офіційному каналі проєкту в YouTube.

Більше про українську музику

Читайте нас у Facebook та Telegram

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок