Під час оборони України загинув воїн із Полтавщини Рустамджон Назаров

Під час оборони України загинув воїн із Полтавщини Рустамджон Назаров

Оновлено
Під час оборони України загинув воїн із Полтавщини Рустамджон Назаров
. фото: зі сторінки Новосанжарської громади у Facebook

Військовий із Полтавщини Рустамджон Назаров поліг на російсько-українській війні. Про це Суспільному повідомив речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін.

Старший солдат Рустамджон Назаров загинув 10 серпня. Це сталося поблизу селища Піски на Донеччині під час артобстрілу, каже Роман Істомін. Воїн із Новосанжарської громади, що на Полтавщині. Йому було 49 років.

Донька загиблого Елла Ванельчук Суспільному розповіла, що він пішов на війну добровольцем, аби захистити родину.

«Санітаром був. Надавав допомогу пораненому, почався артобстріл. Він з бліндажу не вискочив, залишився надавати допомогу пораненому. Було пряме влучання у бліндаж, їх привалило. Він завжди говорив, що охоче загнути як герой, зі зброєю в руках за нас, щоб до нас сюди не дійшло, щоб не зачепило дітей, онуків. Він усіх нас любив, а найбільше – любив Україну. Тобто він за її незалежність боровся із самого початку як тільки міг,» – каже Елла Ванельчук.

Як повідомила Суспільному староста Лелюхівського старостинського округу Зінаїда Киричок, воїн проживав у селі Лелюхівка. У нього залишилися син, донька та двоє онуків. Дата прощання із бійцем поки невідома.

Що відомо:

Читайте також:

На Полтавщині попрощаються із загиблим на війні Іваном Проскуріним

На початок