Росіяни зруйнували супермаркет у Торецьку

Росіяни зруйнували супермаркет у Торецьку

Росіяни зруйнували супермаркет у Торецьку
. Торецьк.City

5 серпня вночі російські війська завдали ударів по Торецьку. Обстрілами повністю зруйнована будівля продуктового супермаркету у центральній частині міста. Поранених та загиблих немає. Рятувальники о п'ятій ранку загасили пожежу, наразі комунальники розбирають завали.

Днем раніше, 4 серпня, російські снаряди попали у зупинку громадського транспорту та кілька будівель поруч. Під час обстрілу зазнав поранень місцевий священник та троє дітей.

"Стався потужний обстріл артилерією майже центра міста. Один зі снарядів влучив поруч із зупинкою, де знаходились люди, які чекали на автобус. За попередньою інформацією зруйнована також будівля церкви – отримала суттєві ушкодження", – розповів Павло Дяченко, інспектор Бахмутського райвідділу поліції

Як розповів Суспільному начальник Торецької міської військової адміністрації Василій Чинчик, одна дитина знаходиться в критичному стані в реанімації. Двом хлопчикам надали медичну допомогу і вони перебувають у задовільному стані. У священнослужителя пошкоджено ноги, накладені апарати Єлізарова і відправлено в Дніпро для подальшого лікування.

Що відомо

  • 4 серпня російські окупанти обстріляли Торецьк, восьмеро людей загинули

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок