Російські окупанти обстріляли 13 населених пунктів Донеччини, п'ятеро людей загинули

Російські окупанти обстріляли 13 населених пунктів Донеччини, п'ятеро людей загинули

Російські окупанти обстріляли 13 населених пунктів Донеччини, п'ятеро людей загинули
. Донеччина 24 червня, фото: поліція Донеччини

24 червня російські окупанти обстріляли 13 населених пунктів Донеччини. П'ятеро людей загинули, четверо отримали поранення.

Про це повідомила пресслужба поліції Донеччини.

Окупанти гатили з авіації, "Градів", "Ураганів", артилерії, танків, а також били ракетами ЗРС "С-300".

Під обстрілами опинились Бахмут, Авдіївка, Красногорівка, Курахове, Українськ, Торецьк, смт Гродівка та Нью-Йорк, Карлівка, Богданівка, Первомайське, Південне та Хромове.

"Руйнувань зазнали 25 цивільних об’єктів – 22 житлових будинки, залізнична підстанція, виробничий цех і автомобіль", — йдеться у повідомленні.

За інформацією голови Донецької ОВА Павла Кириленка, 24 червня від обстрілів окупантів загинули двоє людей у Райгородку, двоє у Старому Каравані та одна людина у Костянтинівці, ще четверо людей отримали поранення.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ в України на Донеччини загинули 531 людина, 1366 людей отримали поранення.

Встановити точну кількість загиблих та поранених у Маріуполі та Волновасі наразі неможливо.

Що відомо

  • Станом на ранок 24 червня російські окупанти обстрілюють околиці Слов'янська. За останні два дні від обстрілів постраждали мікрорайон Північний, Соболівка та селище Мирне. Загиблих та поранених немає.
  • Вночі 24 червня російські окупанти завдали ракетного удару по Костянтинівці. Щонайменше одна людина загинула. Також на Донеччині під артилерійський обстріл окупантів потрапив Райгородок, загинули двоє людей, одна людина отримала поранення.
  • Вночі 24 червня російські окупаційні війська обстріляли Костянтинівку. У результаті обстрілу пошкоджень зазнала будівля та техніка пожежно-рятувальної частини, четверо рятувальників отримали поранення.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook та InstagramД

На початок