Польща випустила марки на підтримку України

Польща випустила марки на підтримку України

Польща випустила марки на підтримку України
. Фото: Укрпошта

Польський національний поштовий оператор Poczta Polska випустив нові марки та конверти на підтримку України. Про це повідомляє "Укрпошта".

"Серце розривається від радощів, коли ми бачимо, як пошти з усього світу підтримують Україну. Зокрема через філателістичне мистецтво", – ідеться у повідомленні.

На поштовій марці зображено рукостискання поляків та українців, а на конверті – Україна, Державний прапор та Берегиня з монумента Незалежності.

Також на них написано "Ми з вами" українською та польської мовами. Новий конверт і поштова марка мають увійти в обіг уже сьогодні, 25 березня.

Тобто сотні тисяч листів відтепер прикрашатиме українська символіка. "Вчора марку на підтримку України випустила Естонія, сьогодні Польща.

З такими темпами скоро нашим прапором замайорить не один такий поштовий випуск!Дякуємо партнерам за їхню підтримку. Ми це бачимо й відчуваємо", – кажуть в "Укрпошті".

Що відомо

  • Укрпошта у своєму Facebook опублікувала ескіз для поштової марки "Русский военный корабль, иди на*уй!", який набрав найбільшу кількість голосів.
  • Острів Зміїний захопили 24 лютого, зв’язку з українськими військовими не було. Однак згодом з'ясувалося, що піхотинці та прикордонники з острова Зміїний живі. Вони перебувають у полоні російських окупантів.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну. Місяць війни у фото

Вторгнення Росії в Україну, день тридцятий. Онлайн

Я готовий піти на все, якщо моя хода буде з нашим народом — інтерв’ю Зеленського

Russia invades Ukraine — live updates from Suspilne

"Буча, Гостомель, Ірпінь стають другим Донецьким аеропортом". Що відбувається у Київській області

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок