Укрпошта оголосила переможця конкурсу ескізів марки на тему "Русский военный корабль…"

Укрпошта оголосила переможця конкурсу ескізів марки на тему "Русский военный корабль…"

Укрпошта оголосила переможця конкурсу ескізів марки на тему "Русский военный корабль…"
.

Укрпошта у своєму Facebook опублікувала ескіз для поштової марки "Русский военный корабль, иди на*уй!", який набрав найбільшу кількість голосів.

У повідомленні вказано, що за цю роботу українського художника Boris Groh проголосувало понад 1700 людей. Усього за різних учасників конкурсу зафіксували близько 8 тисяч голосів.

Укрпошта зазначила, що ілюстрацію надрукують масовим тиражем якнайскоріше, щоб українці вже могли користуватися маркою.

"З цією маркою ви зможете надсилати листи та листівки навіть за кордон. І найголовніше, у них буде зашите послання, яке ви вже добре знаєте: "Русский военный корабль, иди на*уй!", – пояснили в Укрпошті.

На конкурс надіслали майже 500 різних ескізів не тільки з України, а й з-за кордону. Двадцятьох фіналістів можна переглянути тут.

Що відомо

"Русский военный корабль, иди на*уй!" — фраза-відповідь українських солдатів з острова Зміїний, яку під час російського вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року отримав російський окупаційний корабель на пропозицію здатися. Сказав її прикордонник Роман Грибов. Роман родом із Золотоноші, зараз перебуває у полоні.

Острів Зміїний захопили 24 лютого, зв’язку з українськими військовими не було. Однак згодом з'ясувалося, що піхотинці та прикордонники з острова Зміїний живі. Вони перебувають у полоні російських окупантів.

Читайте також

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок