Член "Слуги народу" з Харківщини перед вторгнення виїхав до РФ

Член "Слуги народу" з Харківщини перед вторгнення виїхав до РФ

ЗМІ
Член "Слуги народу" з Харківщини перед вторгнення виїхав до РФ
. Фото: facebook.com/sluganarodu.official

Член політради партії "Слуга народу" Вадим Слюсарєв виїхав до РФ через пункт пропуску "Гоптівка" 18 лютого, за шість днів до повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

На цей факт звернула увагу "Українська правда", яка посилається на базу даних російської прикордонної служби.

За інформацією видання, Слюсарєв в'їхав до держави-агресора 18 лютого через КПП "Нехотіївка".

"Так, за даними бази 18 лютого, Слюсарєв заїхав до Росії на авто через КПП "Нехотіївка". Метою зазначено "тимчасове проживання". А 26 лютого на третій день після вторгнення Росії Слюсарєв став на облік, зазначивши заплановану дату виїзду 26.02.2022. Хоча в момент перетину кордону у базі зазначається період перебування до 10 березня.Н а момент друку інформації з бази даних (17 березня) зазначено, що Слюсарєв перебуває за межами РФ", — йдеться у повідомленні "Української правди".

За даними прикордонної служби РФ, Слюсарєв відвідував РФ у 2019-2021.

Після публікації матеріалу "Української правди", з офіційного сайту партії "Слуга народа" видалили сторінку, де колишній прикордонник Вадим Слюсарєв згадувався як член ради Харківської обласної партійної організації. Проте у веб-архіві цю новину можна прочитати.

Що відомо

  • Слюсарєв увійшов до політради партії "Слуга народу" у березня 2021 року. Його називали неформальним куратором мажоритарників "СН" на Харківщині.
На початок