У зоні ООС загинув військовий 30 механізованої бригади з Новограда-Волинського, що на Житомирщині

У зоні ООС загинув військовий 30 механізованої бригади з Новограда-Волинського, що на Житомирщині

Оновлено
У зоні ООС загинув військовий 30 механізованої бригади з Новограда-Волинського, що на Житомирщині
. https://nedelya.info/

19 лютого у зоні проведення ООС внаслідок обстрілу загинув український військовослужбовець, котрий отримав осколкове поранення несумісне з життям. Про це у зведенні за 19 лютого на своїй сторінці у мережі Facebook повідомляє пресслужба ООС. Інтернет-видання "Українська правда" повідомляє з посиланням на МВС, що загинув військовий 30 окремої механізованої бригади імені князя Констянтина Острозького, котра дислокується у Новограді-Волинському на Житомирщині. ОНОВЛЕНО: у пресслужбі 30 бригади підтвердили, що загинув військовий їхньої бригади.

19 лютого близько другої години дня Суспільне телефоном звернулося за коментарем до пресслужби ООС для уточнення інформації стосовно загиблого військового, однак представник пресслужби, який відмовився називати своє ім'я, сказав, що наразі вони не можуть надати більше інформації, ніж це вказано у зведенні.

У телефонній розмові прессекретарка 30 окремої механізованої бригади Наталія Рожнятівська сказала Суспільному, що наразі вони не можуть підтвердити чи спростувати інформацію про те, що загинув саме військовий 30 бригади. Відповідь вона пообіцяла надати за кілька годин.

Головна спеціалістка відділу інформації та зв'язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради Анастасія Бартницька розповіла кореспондентам Суспільного, що вони поки що не мають жодної інформації з цього приводу і ще не готували до публікації повідомлення про загибель військового 30 бригади.

ОНОВЛЕНО на 17.00

Телефоном прессекретарка 30 окремої механізованої бригади Наталія Рожнятівська підтвердила Суспільному, що загиблий був військовослужбовцем їхньої бригади.

"Наразі це все, що я можу вам розповісти. Докладнішу інформацію про загиблого ми зможемо повідомити вже після того, як сповістимо родичів загиблого", – сказала Наталія Рожнятівська.

19 лютого у своєму виступі на Мюнхенській безпековій ситуації Президент України Володимир Зеленський сказав, що загинув капітан Антон Сидоров.

"Сьогодні (19 лютого – ред.) о шостій годині ранку за центральноєвропейським часом український розвідник капітан Антон Сидоров загинув внаслідок обстрілу з артилерійської зброї, що заборонена Мінськими угодами", – сказав Володимир Зеленський.

21.00

Близько дев'ятої години вечора на сторінці 30 бригади у мережі Facebook опублікували офіційне повідомлення про загибель капітана Антона Олеговича Сидорова.

У повідомленні сказано, що розвідник Антон Сидоров загинув зранку 19 лютого у результаті обстрілів збройними формуваннями Російської Федерації в районі Світлодарської дуги Донецької області. Обстріли велися зі ствольної артилерії калібру 122 міліметри.

Капітан Антон Сидоров народився в Києві у січні 1987 року. До Збройних Сил України прийшов у 2005 році. У 2011 році закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. З перших днів російсько-української війни самовіддано захищав Україну від ворога.

У Антона Сидорова лишилася дружина та троє доньок. Двом – 11 та 7 років, а наймолодша – народилася менше, ніж пів року тому.

У зоні ООС загинув військовий 30 механізованої бригади з Новограда-Волинського, що на Житомирщині
Загиблий військовослужбовець 30 ОМБр Антон Сидоров. Фото: Facebook 30 ОМБр

Читайте також

  • 19 лютого на Донбасі загинули двоє українських військових, ще четверо отримали поранення — ООС.
  • Загроза військового вторгнення Росії та що відбувається на Донбасі. Онлайн.
  • Путін дав старт навчанням з пусками балістичних ракет.
  • У НАТО закликали Путіна відвести війська від України та пригрозили санкціями.

Читайте головні новини Житомирщини у нашому Telegram, Instagram та Viber

На початок