Померла видавчиня Vogue UA та ексглавредка "Наталі" Олена Чернова

Померла видавчиня Vogue UA та ексглавредка "Наталі" Олена Чернова

Померла видавчиня Vogue UA та ексглавредка "Наталі" Олена Чернова
. Медіа Група Україна

12 січня пресслужба медіагрупи "Україна" повідомила, що внаслідок хвороби раптово померла незмінна видавчиня Vogue UA Олена Чернова.

"Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Олени Чернової. Вона була дивовижною, глибокою, мудрою людиною та видатним професіоналом", – сказав у повідомленні СЕО "Медіа Групи України" Євгеній Бондаренко.

Також Бондаренко наголосив, що Чернова створила дуже багато знакових для української медіа-індустрії проєктів, а найважливішим та найулюбленішим для неї був "Vogue UA".

Також смерть колеги прокоментував головний редактор Vogue UA Пилип Власов: "Для команди Vogue UA Олена була винятковим наставником та другом. [...] Завдяки її грамотному менеджменту українське видання Vogue стало одним з найяскравіших і прогресивних у міжнародній сім'ї Vogue".

Що відомо

  • Олена Чернова працювала над українським Vogue з моменту його запуску у 2013 році. Vogue – всесвітньо відомий журнал про моду та стиль, який випускається з 1892 року. З 2000 по 2002 рік була головним редакторкою журналу "Наталі". Разом із Володимиром Чеховим організувала видавництво Караван Медіа.
  • З січня 2008 року – керівник групи глянсових журналів в "Українському Медіа Холдингу". Гендиректор видавництва "Караван-медіа" ("Караван історій" Україна, "З тобою", "Академія", "Архідея").
На початок