На Франківщині в ДТП загинуло немовля

На Франківщині в ДТП загинуло немовля

Доповнено
На Франківщині в ДТП загинуло немовля
. Фото: Держслужба з надзвичайних ситуації в області

На Івано-Франківщині в місті Коломия в ДТП загинуло немовля. Про це повідомили на Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

7 січня о 18:55 до коломийських рятувальників надійшло повідомлення про аварію на автодорозі Н-10. Зіткнулися два легкові автомобілі. В результаті ДТП загинула 5-місячна дитина.

Рятувальники від'єднали клеми акумуляторної батареї та передали травмованих людей медикам.

Аварія сталася на перехресті доріг сполученням Р-24 Татарів — Кам'янець-Подільський і Н-10 Стрий — Чернівці — Мамалига. Про це повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції в області.

"30-річний водій Toyota Rav 4 повертав з другорядної дороги у селі Ценява на головну, не переконався у безпечності маневру і зіткнувся з Peugeot Expert. Автомобіль Toyota відкинуло у кювет", — йдеться у дописі.

На Франківщині в ДТП загинуло немовля
Фото: Поліція Івано-Франківської області

Внаслідок аварії загинула 5-місячна дівчинка з Toyota. Також травмувалися водій та двоє пасажирів цього автомобіля — батько, мати та дідусь немовляти. Їх госпіталізували у медзаклад. Вони — жителі Снятинщини.

57-річний водій Peugeot Expert не травмувався, в автомобілі їхав сам.

На Франківщині в ДТП загинуло немовля
Фото: Поліція Івано-Франківської області

В обох водіїв відібрали кров на перевірку стану сп'яніння. Чоловіки — тверезі.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок